Μικροαντικείμενα που θα σου αλλάξουν τη ζωή

Δημιουργούνται ανάγκες από το πουθενά; Ναι. Θέλουμε να τις ικανοποιήσουμε; Αν μπορούμε, γιατί όχι;
Μικροαντικείμενα που θα σου αλλάξουν τη ζωή

Η ζωή ώρες-ώρες μας δυσκολεύει είτε γιατί τρέχει με γοργούς ρυθμούς, είτε γιατί σε ορισμένες πτυχές της μας απογοητεύει. Είτε αυτό λέγεται δυσκολία στον ύπνο, είτε πονοκέφαλος από το pc, δε θέλουμε να επιβαρύνουμε την καθημερινότητά μας, αλλά να την κάνουμε πιο γλυκιά και απολαυστική.

Ένα ζευγάρι γυαλιά το οποίο μπλοκάρει την μπλε ακτινοβολία της οθόνης του υπολογιστή, είναι ό,τι πρέπει για να σταματήσουν οι πονοκέφαλοι που σχετίζονται με αυτόν.



Οτιδήποτε και να ξεπαγώσεις στον φούρνο μικροκυμάτων θα βράσει λίγο και στη θέα του σε πιάνει μια αηδία. Με αυτή τη μεταλλική βάση, θα ξεπαγώσεις τη μπριζόλα σου σε ένα τεταρτάκι και το κρέας σου θα έχει το ίδιο χρώμα με αυτό που είχε όταν το επέλεξες στο κρεοπωλείο.



Ένας ατμοκαθαριστής για κάθετο σιδέρωμα είναι μια καλή επιλογή. Ωστόσο, θα σε συμβουλεύαμε να μην επιλέξεις όποιον κι όποιον. Αυτός εδώ είναι και οικονομικός, είναι και δαπέδου. Είναι καιρός να μη βγαίνεις έξω ασιδέρωτος/η.



Αντικολλητικό ταψάκι από καουτσούκ με θήκες για μάφιν; Τέλειο. Σκέψου πόσα πράγματα μπορείς να φτιάξεις. Egg cups, muffins από βρώμη, όλα γρήγορα κι εύκολα -και χωρίς να σπαταλάς χαρτί.



Αν έχεις κουρτίνα στη ντουζιέρα σου, στοιχηματίζουμε ότι λίγο -ή και πολύ- νεράκι θα χυθεί έξω. Η κουρτίνα ανά φάσεις θα κολλήσει πάνω σου και εσύ θα την καταραστείς· γενικά, για ένα μπάνιο είπες να μπεις και η κουρτίνα στο βγάζει ξινό. Όχι πια. Με αυτά εδώ τα γατζάκια η κουρτίνα δε θα φύγει ποτέ ξανά από τη θέση της.



Αντικολλητικό «χαρτί» από καουτσούκ πολλών χρήσεων που μπαίνει και στο πλυντήριο πιάτων; Πού υπογράφουμε;



Με αυτό εδώ το αξεσουάρ θα ζεσταίνεις το φαγητό σου οικονομικά και γρήγορα, χωρίς να χρησιμοποιείς μικροκύματα. Εμείς θα το πάρουμε για το γραφείο.



Διάφανες κεφαλές για τις γόβες στιλέτο σου, για να μη βυθίζεται το τακούνι στο γρασίδι ή για να μη νιώθεις ότι περπατάς μονίμως στο χείλος του γκρεμού, τις χρειάζεσαι; Τώρα που έμαθες ότι υπάρχουν, μάλλον τις χρειάζεσαι.



Ωραίες αυτές οι βάσεις που σου κρατάνε ζεστό τον καφέ. Αλλά αν ξεχαστείς, ο καφές θα μυρίσει άσχημα -όπως όταν ξεχνάς ανοιχτή την καφετιέρα- και θα χαλάσει η γεύση του. Με αυτή τη βάση που συνδέεται με εφαρμογή στο κινητό, μπορείς να ρυθμίσεις εσύ τη θερμοκρασία που θέλεις να έχει το ρόφημά σου. Μας ευχαριστείς αργότερα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v