Στολές Halloween για να πάρεις ιδέες

Μην ανησυχείς αν παίζει πάρτι. Βρήκαμε μερικές έτοιμες και γρήγορες λύσεις για το Halloween που δεν πρόλαβες να ετοιμάσεις.
Στολές Halloween για να πάρεις ιδέες
Αν είσαι τύπος που λατρεύει το Halloween, τότε αυτό το κείμενο μάλλον δεν έχει πολλά να σου προσφέρει. Ξέρουμε πως σχεδιάζεις το κοστούμι σου καιρό, πόσο μάλλον φέτος που θα ζήσουμε το παρτάρισμα του Halloween λίγο πιο σωστά.

Από την στιγμή που είσαι εδώ, όμως, θα υποθέσουμε πως είτε σου είπαν να πας σε πάρτι και δεν το περίμενες, είτε σου τελείωσε η έμπνευση. Σε κάθε περίπτωση, σε έχουμε.


Ξεκινάμε με έναν δήμιο, που ταιριάζει και στην spooky φάση, αλλά δείχνει και λίγο γάμπα για να μην ξεχνάμε ότι το Halloween είναι το Met Gala των θνητών. 


Μια λευκή μάγισσα για να κάνει την διαφορά από τις μαυροντυμένες. Επίσης επειδή σηκώνει πολύ πιο διασκεδαστικό πειραματισμό στο μακιγιάζ. 


Εδώ δεν είμαστε σίγουροι τι συμβαίνει χρωματικά, άρα είναι μια τέλεια στολή. Το κολλάν, αν κόψεις τις νυχτερίδες, είναι ένα λουκ από μόνο του. 


Για άντρες που θέλουν να ζήσουν το Halloween τους όσο πιο αντρικά γίνεται (δηλαδή με μηδενική προσπάθεια), αυτή την σκέτη κάπα μπορείς να την αποκαλέσεις ό,τι θες. Βέβαια, η μηδενική προσπάθεια είναι αντίθετη με το πνεύμα του Halloween, αυτή είναι ύστατη λύση.


Βγαίνει πέμπτη ταινία, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην συμπεριλάβουμε αυτό το classic. Βασικά και ταινία να μην έβγαινε, ο Ghostface θα είναι πάντα στη μόδα. 

Σέξι Κοκκινοσκουφίτσα. Δεν θα πούμε κάτι άλλο, συγγνώμη που θα πάμε τον φεμινισμό ένα βήμα πίσω αλλά κι αυτό είναι classic. 


Χάνιμπαλ, επειδή επίσης δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα. Η μάσκα επίσης λειτουργεί ως ζώνη αγνότητας για το πρόσωπο, αν είσαι συνεσταλμένος. 

Τέλος, σε περίπτωση που πραγματικά δεν μπορείς να βρεις κάτι να σε ενδιαφέρει, δέσε ένα σεντόνι πάνω σου σαν αρχαίος Έλληνας και είσαι κομπλέ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v