Τέλεια γκάτζετ για το αυτοκίνητό σου

Κάνεις μεγάλα ταξίδια; Θες να είσαι ασφαλής και άνετος όταν οδηγείς; Αυτά τα γκάτζετ είναι για σένα οδηγέ.
Τέλεια γκάτζετ για το αυτοκίνητό σου

Το νου σου, κύριε οδηγέ
Πέφτει η μπαταρία, βρε αδερφέ


και από το σπίτι της μπροστά όταν περνάς, μουσική δεν έχεις να βάλς’
δεν έχω μπροστινή κάμερα όταν οδηγώ


μα ούτε κι εσπρέσο για να πιω
Μέσα απ’ τα λάθη τα πολλά


μαθαίνω πρώτη μου φορά
Πως είναι η ζωή χωρίς τη γκατζετιά

Για να μην φτάσεις να τραγουδάς το παραπάνω, οφείλεις να εξοπλίσεις το όχημά σου με κάποια απαραίτητα και πρακτικά γκάτζετ που θα το αναβαθμίσουν και θα σου λύσουν τα χέρια σε δύσκολες στιγμές ή θα διευκολύνουν την οδήγηση.

Όπως τα παρακάτω.

Xiaomi DVR Dash Cam
Από 65€

Για ασφάλεια, για ειδοποιήσεις στο παρκάρισμα ή απλά για καταγραφή μιας ωραίας διαδρομής, αυτή η κάμερα τοποθετείται εύκολα στο παρμπρίζ ή στο τζάμι και γίνεται αυτομάτως το δεύτερο σετ ματιών σου στο δρόμο. Έχει ανάλυση 1080p, μεγάλη οθόνη και τεχνολογία voice control για ευκολότερο και γρηγορότερο χειρισμό.



Hoco CA34 Qi Wireless Car Charging Holder Gold
Από 30€

Η φόρτιση στο αυτοκίνητο είναι απαραίτητη αν σκεφτείς πως οι μπαταρίες πλέον δεν κρατάνε ούτε μέρα. Αυτή η ασύρματη βάση φόρτισης είναι όσο μουράτη πρέπει και όσο αποτελεσματική χρειάζεται για να φορτίσεις εύκολα και ασύρματα τη συσκευή σου.

Black & Decker Σκουπάκι Αυτοκινήτου
Από 44€

Δύσκολο πράγμα να κρατήσεις καθαρό το αυτοκίνητό σου όσο ταξιδεύεις, όμως η καθαριότητα εν κινήσει είναι μισή αρχοντιά και αυτό το φορητό σκουπάκι είναι ό,τι πρέπει για να λάμψει το εσωτερικό – και η αλήθεια. Διαθέτει περιστρεφόμενη κεφαλή, επεκτάσιμο ακροφύσιο για δύσκολα σημεία και πρακτικό σχεδιασμό για εύκολη αποθήκευση.

Handpresso Auto Hybrid Coffee Maker
99€ από εδώ

Για λάτρεις του καφέ και όχι μόνο, αυτή η μηχανή εσπρέσο για το αυτοκίνητο είναι ένα πραγματικό διαμάντι. Ιδανική για μεγάλα ταξίδια, συνδέεται εύκολα στην υποδοχή του αναπτήρα και φτιάχνει μοσχομυριστό καφεδάκι για να ανοίξει το μάτι σε μόλις δύο λεπτά.



Andowl Digital Breath Alcohol Tester
Από 9€

Αν και δεν υποστηρίζουμε σε καμία περίπτωση την οδήγηση μετά από κατανάλωση αλκοόλ, καλό είναι να ξέρεις πού βρίσκεσαι πριν κάτσεις το τιμόνι. Συσκευές όπως αυτή μπορούν να μετρήσουν με σχετική ακρίβεια την ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, ενώ βγαίνει σε πρακτικό μέγεθος για να χωρά και στα κλειδιά.

Jump Starter GB20
Από 88€  

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μείνεις από μπαταρία και να ψάχνεις απεγνωσμένα άλλο αυτοκίνητο να «καλωδιωθείς». Αυτός ο φορτιστής λύνει άμεσα το πρόβλημα και μπορεί να ξεκινήσει μέχρι 20 οχήματα σε μία μόνο φόρτιση, ενώ διαθέτει και θύρες φόρτισης για tablet/smartphone.



Akai FM Transmitter
Από 22€

Το ηχοσύστημά σου δεν συνδέεται με Bluetooth για να ακούς μουσική από το κινητό σου; Κανένα πρόβλημα. Αυτός ο FM Transmitter μπαίνει στην υποδοχή του αναπτήρα, παίρνει μια κενή συχνότητα από το ραδιόφωνο και αναπαράγει από αυτήν τις μουσικές που παίζεις από το κινητό. Παράλληλα διαθέτει μικρόφωνο για να παίρνεις/ κάνεις κλήσεις και φορτιστή USB.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v