Καλοκαιρινά παπούτσια 2021: Οι πιο καυτές τάσεις

Στιλάτα, χοντροκομμένα με την… μοδάτη έννοια, αθλητικά και αλήτικα. Αυτά είναι τα πιο in στυλ πατούμενων για αυτό το καλοκαίρι.
Καλοκαιρινά παπούτσια 2021: Οι πιο καυτές τάσεις

Το ρετρό επιστρέφει, τα σανδάλια καλά κρατούν και τα sneakers δε λένε να φύγουν από τη μόδα. Ρίχνουμε μια σύντομη ματιά στις ανδρικές και γυναικείες τάσεις παπουτσιών για αυτό το καλοκαίρι ώστε να αρχίσεις να παίρνεις ιδέες. Και παπούτσια.

Square toe

Θυμάσαι εκείνα τα γυναικεία παπούτσια με τη χαρακτηριστική φαρδιά, τετράγωνη βάση κατευθείαν από τα 90s; Ε, επέστρεψαν στη μόδα και πλέον θα τα βρεις να φοριούνται παντού. Με τακούνι, με υπερυψωμένη φτέρνα, με δέστρες ή χωρίς, σε κάθε πιθανό και απίθανο συνδυασμό, τα square-toe είτε τα αγαπάς είτε τα μισείς.

Αν τα αγαπάς, δες μερικές ιδέες εδώ



Λευκά Sneakers

Από τα γνωστά αθλητικά brands, μέχρι τους πιο γνωστούς οίκους του κόσμου, όλοι… ασχολούνται ακόμα με τα λευκά «αθλητικά» παπούτσια και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν να ασχολούνται μιας και δεν λένε να φύγουν από την γυναικεία και ανδρική μόδα. Και πώς να φύγουν άλλωστε αφού ταιριάζουν με τα πάντα. Σκέψου τα κλασικά Stan Smith ή τα επίσης κλασικά Nike Air Force και έχεις μια πρώτη εικόνα.

Για περισσότερες επιλογές – ανδρικές και γυναικείες - κλικ εδώ.  

Mules

Ανδρικά και γυναικεία, τα Mules έχουν κάνει τελευταία δυναμικό comeback και εξελίσσονται στο απόλυτο καλοκαιρινό trend. Για να μάθεις και λίγο ιστορία, ο όρος προέρχεται από το λατινικό «mulleus calceus», το είδος δηλαδή του παπουτσιού που φορούσαν οι αυτοκράτορες και οι ανώτατοι δικαστές στην Αρχαία Ρώμη.

Δες εδώ μερικές ιδέες για γυναικεία και εδώ για ανδρικά


Σανδάλια από τα 90s

Ναι, καλά το κατάλαβες, ακόμα μια επιστροφή στη δεκαετία που στιγμάτισε τα νιάτα αρκετών. Τα σανδάλια τύπου Birkenstock λοιπόν είναι ακόμα εδώ και αυτό το καλοκαίρι, με δεκάδες παραλλαγές τους από άλλες εταιρείες να κάνουν την εμφάνισή τους διεκδικώντας μια θέση στα… πόδια σου.

Δες εδώ μερικά δημοφιλή μοντέλα σανδαλιών τέτοιου στιλ. 

Chunky sandals

Ένα βήμα παραπέρα, τα chunky sandals, ένα είδος χοντροκομμένων φλατ πέδιλων αποκτούν επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στα καλοκαιρινά κάζουαλ look.

Δες εδώ μερικά σχέδια.

 



Μίνιμαλ πέδιλα

Τέλος, εξίσου «καυτά» αυτό το καλοκαίρι είναι και τα κλασικά ανδρικά πέδιλα, σε δερμάτινους μίνιμαλ συνδυασμούς, με απλά συμμετρικά λουράκια σε μαύρο ή καφέ χρώμα, ανοικτά ή και κλειστά. Δε θα τα χαλάσουμε εκεί.

Δες εδώ μερικά σχέδια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v