Τέλεια ηχεία για παραλία από 19€

Θες να ακούς τις μουσικάρες σου στην παραλία; Σου έχουμε μερικές κορυφαίες προτάσεις από 19 έως 77€.
Τέλεια ηχεία για παραλία από 19€

Η λύση είναι μία, πάμε παραλία, αλλά με τη μουσική τι κάνουμε. Την απάντηση δίνει ένα ασύρματο ηχείο, αδιάβροχο και ανθεκτικό στο «ξύλο» από πτώσεις και λοιπά είδη κακομεταχείρισης.

Κι εμείς σου έχουμε τις κατάλληλες επιλογές για κάθε μπάτζετ.

JBL Go 2 Midnight Black
Από 19€



Στιβαρή κατασκευή, καθαρός ήχος, αδιάβροχο, ανθεκτικό και σχετικά καλή ένταση μπάσου για τα λεφτά του. Έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις με ανοιχτή ακρόαση, και η μπαταρία του κρατά αρκετά. Μην το βάλεις τέρμα, παραμορφώνει και χαλά γρήγορα η μπαταρία του.

Sony SRS-XB12 Black
Από 29€



Μικρό αλλά πανίσχυρο, διαθέτει έξτρα μπάσο για βαθύ, γεμάτο ήχο, και καλή διάρκεια μπαταρίας σε μεγάλη ένταση. Είναι φτιαγμένο για κακομεταχείριση, ενώ μπορείς να συνδέσεις αρκετά μαζί για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Creative Muvo Play Black
Από 34€



Έχει δυο ηχεία και δυο μπάσα, με ωραίες μεσαίες αλλά και ψιλές συχνότητες, ενώ διαθέτει στιβαρή, αδιάβροχη κατασκευή που δεν μασάει ιδιαίτερα. Κάνει και κλήσεις, χωρίς όμως τόσο καλή ποιότητα, ενώ μπορείς να συνδέσεις δύο μαζί και να σηκώσεις την παραλία στον αέρα.

Anker Soundcore Motion+ Black
Από 35€



Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (12+ ώρες), αδιάβροχο, στιβαρή κατασκευή, πλούσιο μπάσο και σούπερ ποιοτικός ήχος. Σου δίνει επίσης τη δυνατότητα να επέμβεις στις ρυθμίσεις του για να αποθηκεύσεις τις δικές σου με βάση το πώς θες να ακούγεται. Τέλος, υποστηρίζει υψηλής ποιότητας bluetooth streaming.

Xiaomi Mi Bluetooth Speaker
Από 45€



Στερεοφωνικός, καθαρός ήχος με αξιοπρεπές μπάσο για την κατηγορία του και αρκετά μεγάλη αυτονομία για το μέγεθός του. Το ηχείο έχει επίσης λειτουργία hands free για να δεχτείς κλήση, και μπορεί να παίξει σε πλήρη ένταση χωρίς αλλοιώσεις.

Ultimate Ears Wonderboom Phantom Black
Από 70€  



Βγάζει ήχο καθαρό, γεμάτος μεγάλα, όμορφα μπάσα. Είναι ένα μαζεμένο, πλήρως αδιάβροχο ηχείο με πολύ καλή μπαταρία, μικρό και εύκολο στη μεταφορά του. Σημαντικό μπόνους πως μπορείς να πάρεις δύο τέτοια και να κάνεις πραγματικό metal πάρτι.

JBL Flip 5 Black Matte
Από 77€



Έχει πολύ δυνατό ήχο και αρκετά καλό μπάσο, δεδομένου του μεγέθους και της τιμής του, και πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας. Στέκεται και όρθιο και οριζόντια χωρίς να κουνιέται καθόλου σε υψηλή ένταση, ενώ το λουράκι βολεύει αρκετά στην τοποθέτηση.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v