Τα πιο ψαγμένα t-shirtάδικα της πιάτσας

Μπήκε επιτέλους ο καιρός για να φοράς τα αγαπημένα σου t-shirts και εμείς σου συστήνουμε τα καλύτερα brands που υπάρχουν γύρω σου.
Τα πιο ψαγμένα t-shirtάδικα της πιάτσας

Αποχαιρετίσαμε επίσημα το λοκντάουν πριν λίγες μέρες γιορτάζοντας δεόντως την κατάργηση των sms και το άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων. Παράλληλα ο καιρός μυρίζει καλοκαιράκι και στο μυαλό μας πλέον γυρνάνε ποτάρες και βουτιές σε παραλίες. Μέσα σε όλα λοιπόν ήρθε κι η περίοδος να μοστράρουμε το αγαπημένο μας καλοκαιρινό ρούχο που δεν είναι άλλο από το t-shirt. Μετά από τόσους μήνες κλεισούρας ωστόσο μια ανανέωση τη χρειαζόμαστε επομένως ξεχυθήκαμε στα πιο ψαγμένα brands με t-shirt που υπάρχουν εκεί έξω για να τα φοράς και να σε ζηλεύουν.

CΗΟΚΕ apparel



Με όνομα εμπνευσμένο από το βιβλίο του Chuck Palahniuk, το CHOKE Apparel έρχεται για να πνίξει την ντουλάπα σου. Προβοκατόρικα T-shirts (με πολύ φιλικές τιμές που κυμαίνονται από 15 έως 18 ευρώ), όλα με πρωτότυπα σχέδια στο χέρι που θα μιλήσουν στο Pop culture κομμάτι της καρδούλας σου. Αγαπήσαμε λίγο παραπάνω το Fuckin’ Bukowski was right μπλουζί, με το μαγκιόρικο μπρελόκ ανοιχτήρι που το συνοδεύει, αλλά και το «ΣΑΤΙΣΦΑΞΙΟΝ» σχέδιο με την ελαφρώς διεστραμμένη εκδοχή της Χιονάτης.

One Two Six Clothing

Δυνατό Brand που έχει μαζέψει κάποιους από τους καλύτερους γραφίστες της πιάτσας, για τα σχέδια του. Street, αλήτικο κι όσο hardcore μας χρειάζεται, σου δίνει μεγάλη επιλογή σε t-shirts. Για περισσότερα επί των τιμών μην κολλάς, στείλε DM μηνυματάκι στα παιδιά που το τρέχουν και θα σε διαφωτίσουν για όλα! Στα σούπερ μπόνους της φάσης το stencil κουτί που συνοδεύει ως συσκευασία κάθε σου παραγγελία. Aν γουστάρεις γενικά t-shirts με κρανία, εδώ θα τα περάσεις πολύ όμορφα.

Eva M Grey

H Eva M Grey είναι μια κοπέλα που φτιάχνει κάποια από τα πλέον σατανικά έξυπνα σχεδιάκια που κυκλοφορούν, τα τυπώνει σε t-shirts κι εσύ αν τα αγοράσεις μπορείς να κυκλοφοράς σένιος και ωραίος. Στο site της μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία από t-shirts. Όταν καταφέρεις και διαλέξεις κάποιο εξ αυτών (οι τιμές παίζουν από 20 μέχρι 25 ευρώ) το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να σκεφτείς που θα μοστράρεις το νέο Badass t-shirt σου.

Thirst



Μερακλήδικα παιδιά που έχουν βάση τους τον Άγιο Δημήτριο οι Thirst. Underground και street-wear μέχρι το κόκαλο όπως πρέπει, έχουν όνομα που δεν γίνεται παρά να λατρέψεις και πολλά ψαγμένα σχεδιάκια. Αν μας έβαζες με το ζόρι να διαλέξουμε ένα, τότε θα δίναμε ολόκληρο το πορτοφόλι μας για το «Fuck Normal». Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις το ίδιο γιατί οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές (12 με 15€) κι η εξυπηρέτηση άμεση.

Tipomata

Aν είσαι της minimal αισθητικής και σε τραβάνε τα μικρά μα ιδιαιτέρως εμπνευσμένα σχεδιάκια τότε τα tipomata είναι ο λογαριασμός που αξίζει να ακολουθείς στο Instagram καθώς ανανεώνεται πολύ συχνά, χαρίζοντας σου εξαιρετικές επιλογές. Για περαιτέρω πληροφορίες ένα απλό dm στον λογαριασμό τους φτάνει και περισσεύει.

Darker Plains



Σκοτεινά, ιδιαίτερα, με έμπνευση από μουσική και την pop κουλτούρα τα t-shirts που φτιάχνουν τα παιδιά που έχουν το Darker Plains brand είναι η καλύτερη απάντηση στην ανία που προσφέρουν στα ματάκια σου τα συνηθισμένα μπλουζάκια. Το Evil Brew t-shirt το λιγουρευόμαστε εδώ και καιρό κι αν το δεις, υποψιαζόμαστε θα πάθεις κι εσύ το ίδιο πράγμα. Οι τιμές τους κυμαίνονται γύρω στα 20€.

Wabi.sabi.brand

Αν είσαι φαν των γεωμετρικών σχημάτων είναι πολύ πιθανό να γνωρίζεις το wabi.sabi.brand που έχει βάλει τη γεωμετρία στη ντουλάπα μας, μέσα από μια πληθώρα φαρδιών και άνετων t-shirts. Mια οπτική δοκιμή είναι σίγουρο ότι θα σε πείσει και θα σε προτρέψει να στείλεις dm μήνυμα για να μάθεις τα καθέκαστα.

Τhe Lab T-shirts

Ο ναός των t-shirts μετακόμισε πριν λίγο καιρό από τα Εξάρχεια στο Κουκάκι, παίρνοντας μαζί του δεκάδες σχέδια από t-shirts (μουσικού και κινηματογραφικού ενδιαφέροντος κυρίως) την ώρα που σου δίνει τη δυνατότητα να τυπώσεις το δικό σου αγαπημένο σχεδιάκι διαλέγοντας μέσα από πληθώρα επιλογών (σε χρώματα και νούμερα). Στη Βεΐκου 73, σαν πας δεν γίνεται να φύγεις χωρίς ένα μπλουζί τουλάχιστον.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v