Το ΙΚΕΑ θα δέχεται τα παλιά σου έπιπλα και θα σε ανταμείβει

Οι πελάτες του ΙΚΕΑ θα παίρνουν κουπόνια για να τα ξοδέψουν στο κατάστημα, σε αντάλλαγμα των παλιών τους επίπλων.
Το ΙΚΕΑ θα δέχεται τα παλιά σου έπιπλα και θα σε ανταμείβει
Ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα επαναγοράς και επαναπώλησης επίπλων ξεκίνησε το ΙΚΕΑ, σε μία προσπάθεια να μειώσει τον αριθμό των προϊόντων που καταλήγουν στα σκουπίδια.

Όπως μεταδίδει το BBC, η κίνηση είναι μέρος της προσπάθειας της εταιρείας-γίγαντα της λιανικής να γίνει θετική ως προς το κλίμα έως το 2030.

Οι πελάτες θα παίρνουν κουπόνια για να τα ξοδέψουν στο κατάστημα, εάν τα αντικείμενα που δεν χρειάζονται πλέον επιστρέφονται σε καλή κατάσταση.

Τα μεταχειρισμένα προϊόντα που επιστρέφονται και είναι σαν καινούρια, χωρίς γρατζουνιές, θα αγοράζονται από την εταιρεία στο 50% της αρχικής τιμής, ενώ τα αντικείμενα με μικρές γρατζουνιές στο 40%. Τα έπιπλα που έχουν πολλές γρατζουνιές θα αγοράζονται στο 30% της αρχικής τιμής τους.

Τα κουπόνια δεν θα έχουν ημερομηνία λήξης, ενώ τα είδη που μπορούν να επιστρέφονται περιλαμβάνουν βιβλιοθήκες, μικρά τραπέζια, γραφεία, ντουλάπες και άλλα.

Τα είδη θα πωλούνται σε ξεχωριστά τμήματα των καταστημάτων, αν και το ΙΚΕΑ ανακοίνωσε επίσης μια νέα συνεργασία με την Gumtree για την πώληση μεταχειρισμένων προϊόντων μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v