Οι πιο τέλειες λαμπάδες από φιλανθρωπικά σωματεία

Προσφέρουν καθημερινά έργο σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και το Πάσχα είναι μια καλή αφορμή για να τα στηρίξουμε αγοράζοντας υπέροχα δώρα.
Οι πιο τέλειες λαμπάδες από φιλανθρωπικά σωματεία

Δεν έχει σημασία αν θα κάνεις Πάσχα στο χωριό ή στην πόλη. Αν θες να αγοράσεις φέτος λαμπάδα για το βαφτιστήρι ή για σένα, τότε μη διστάσεις να την πάρεις από κάποιο φιλανθρωπικό σωματείο.

Εθελοντές και γονείς εργάστηκαν πυρετωδώς για να φτιάξουν τέλειες χειροποίητες λαμπάδες, και πασχαλινά δώρα και φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, χρειάζονται τη στήριξή μας.

Παιδικά χωριά SOS

Στα Παιδικά Χωριά SOS κατοικούν παιδιά που στερούνται οικογένειας. Για ακόμα μια χρονιά τα στηρίζουμε και παραγγέλνουμε όμορφες λαμπάδες αλλά και πασχαλιάτικα διακοσμητικά από το ανανεωμένο e-shop τους.


Φωτό: Λαμπάδα – Πεταλούδα (12€)

Αμυμώνη

Ο σύλλογος που εκπαιδεύει παιδιά και ενήλικες με πολλαπλές αναπηρίες, μέσα από διάφορα προγράμματα διαθέτει ένα ωραιότατο e-shop με μεγάλη ποικιλία από δώρα, πασχαλινές λαμπάδες και σετ δώρων για νονές/ νονούς.



Φωτό: Σετ Λαμπάδα με ελεφαντάκι (63€)

Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών

Προσφέρουν σημαντικό και απαραίτητο έργο στη συστηματική παροχή πολυποίκιλων υπηρεσιών, προγραμμάτων και δραστηριοτήτων, βελτιώνοντας την  ποιότητα ζωής με εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα κι εμείς τους στηρίζουμε παραγγέλνοντας τις λαμπάδες που ετοιμάζουν γονείς και εθελοντές και μπορείτε να δείτε σε αυτόν τον κατάλογο.

Χαμόγελο του Παιδιού

Βοηθά εδώ και δεκαετίες τα παιδιά και προσφέρει υπηρεσίες και δράσεις πρόληψης για την αποφυγή των φαινομένων βίας, αλλά και ψυχολογική υποστήριξη. Στο πληθωρικό e-shop του θα βρεις όμορφες ιδέες για πασχαλινά δώρα, λαμπάδες σε μεγάλη ποικιλία, αλλά και πάσης φύσεως πασχαλινά είδη. 



Φωτό: Πασχαλινή λαμπάδα Φλοράλ (4,5€)

Φλόγα

Ο Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια στέκεται δίπλα στους γονείς παιδιών με καρκίνο και όπως κάθε πασχαλινή περίοδο έτσι και φέτος διαθέτει όμορφες λαμπάδες για να στηρίξουμε το έργο του, φτιαγμένες από τους εθελοντές του. Παραγγείλτε από εδώ



Φωτό: Λαμπάδα Δέντρο Ζωής (15€) 

ΕΛΕΠΑΠ

Στο e-shop της ARTεμείς της ΕΛΕΠΑΠ, του οργανισμού που προσφέρει φροντίδα σε παιδιά με αναπηρία, και στηρίζει τους γονείς τους, θα βρεις χειροποίητα πασχαλινά δώρα όπως λαμπάδες, βραχιολάκια κ.α. αλλά και σοκολατένιες λιχουδιές για τις πασχαλινές λιγούρες. 



Φωτό: Πασχαλινό Αυγό Σκυλάκι (28€)

Γηροκομείο Πειραιώς

Το θέατρο Αλκμήνη και η εταιρία A PRIORI, πήραν την πρωτοβουλία να φτιάξουν πασχαλινές λαμπάδες, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν απευθείας στο Γηροκομείο Πειραιώς. Δε διαθέτουν λαμπάδες προς πώληση, όμως οι χειροτεχνίες τους θα προσφερθούν στους τρόφιμους του Γηροκομείου. Για να αγοράσεις μια λαμπάδα, μπορείς να καταθέσεις 8€ σ’ έναν από τους  παρακάτω λογαριασμούς του Γηροκομείου Πειραιώς με την αιτιολογία «Δωρεά πασχαλινής λαμπάδας»:

Εθνική: GR4801101980000019829600360

Πειραιώς: GR4401710540006054142073549

Alpha: GR5801401270127002101124517

Για ακόμα περισσότερες λαμπάδες και χειροποίητα δώρα φτιαγμένα με μεράκι, τσέκαρε τα e-shop του Σωματείου Ερμής για άτομα με αναπηρία, του Κέντρου Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών και Ενηλίκων με Αναπηρία, του Κάνε μια Ευχή, του Σύλλογου Συνδρόμου Down Ελλάδος και των Γιατρών του Κόσμου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v