Στο YouclockVinyls θα βρεις τα πιο… μελωδικά ρολόγια

Ψάχνεις τρόπους να ανανεώσεις τους τοίχους του σπιτιού σου; Θες κάτι πρωτότυπο και… μουσικό; Το YouclockVinyls είναι εδώ για σένα.
Στο YouclockVinyls θα βρεις τα πιο… μελωδικά ρολόγια

Ο ένας (Κωνσταντίνος Σαλάπας) ήταν δημοσιογράφος για χρόνια, αλλά και επαγγελματίας μουσικός, ιδιοκτήτης ωδείου.

Ο άλλος (Εριόν Κάπαϊ), επαγγελματίας ζωγράφος, απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.

Σε μια Ελλάδα, όμως, που οι κυβερνώντες την δεν δίνουν δεκάρα για τις τέχνες και τον πολιτισμό, και με την κρίση που προκαλεί η πανδημία να γιγαντώνεται ολοένα και περισσότερο, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα και για τους δύο, που ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς κανένα εισόδημα.



Τέχνη, όμως, σημαίνει δημιουργία, οι δυο τους το ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, και έτσι αποφάσισαν να ενώσουν δυνάμεις και να προσπαθήσουν μέσω αυτού που αγαπούν να βγουν από τη δύσκολη αυτή φάση.

Το αποτέλεσμα, το ιντερνετικό κατάστημα YouclockVinyls.



Η αρχική ιδέα ήταν να φτιάξουν ρολόγια από χρησιμοποιημένους δίσκους βινυλίου, πάνω στα οποία θα ήταν ζωγραφισμένα με το χέρι διάφορα σχέδια.

Όταν ξεκίνησε να υλοποιείται, όλα πήραν γρήγορα τον δρόμο τους και έτσι οι Beatles, οι Blues Brothers, οι Pink Floyd, ο Stevie Ray Vaughan, αλλά και έργα του Πικάσο, του Μοντριάν και του Βερμέερ και πολλά άλλα αποτυπώθηκαν με τη βοήθεια του πινέλου και των ακρυλικώ χρωμάτων πάνω στα πρωτότυπα αυτά vinyl clocks.



Έργα τους μπορείτε να βρείτε και να παραγγείλετε στο Etsy shop τους, αλλά και στη FB σελίδα τους, όπου μπορείτε κιόλας να παραγγείλετε μόνο με ένα μήνυμά σας!

Οπότε τελικά Τέχνη vs Κρίση σημειώσατε 1;

Ίδωμεν, αλλά σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να πούμε ότι γίνεται μια σημαντική προσπάθεια, που χρήζει υποστήριξης.

Από εμάς συγχαρητήρια και περιμένουμε τις επόμενες δημιουργικές ιδέες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v