Πάμφθηνα κινητά για να κάνεις τη δουλίτσα σου

Για τη γιαγιά, για τον στρατό, για να μην έχεις άγχος μην και σου πέσει κάτω, αυτές οι κινητάρες είναι ό,τι πρέπει και πάμφθηνες.
Πάμφθηνα κινητά για να κάνεις τη δουλίτσα σου

Το παλιό, το ωραίο το Nokia 3310 μπορεί να μην πωλείται πια, όμως αν θες ένα φτηνό, ανθεκτικό κινητό για να κάνεις τη δουλειά σου, τότε οι παρακάτω επιλογές θα σε καλύψουν πλήρως.

Και ναι, κάποιες έχουν ακόμα και κάμερα.

Powertech Milly Small PTM-15
12,89€ από εδώ  



Διαθέτει έγχρωμη οθόνη, εύκολο μενού, δέχεται Dual Sim, έχει Bluetooth, και υποστηρίζει μνήμη Τ-Flash έως 32GB. Τα πλήκτρα είναι αρκετά μεγάλα για εύκολη πληκτρολόγηση, έχει ραδιόφωνο και μπαταρία 800mAh που βγάζει αρκετές ημέρες με λογική χρήση.

Nokia 105
20, 90€ από εδώ



Ανθεκτική μπαταρία για έως και 15 ώρες ομιλίας, υποδοχή για δύο κάρτες SIM, οθόνη QVGA μεγέθους 1,8", μοντέρνα και εργονομική σχεδίαση, χωρητικότητα έως και 2000 επαφές, ραδιόφωνο, αλλά και αρκετές επιλογές σε παιχνίδια για να περνά η ώρα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτού του κλασικού Nokia .

Alcatel 1066 Dual 
16€ από εδώ



Διαθέτει οθόνη 1,8 ιντσών και 256.000 χρωμάτων, κάμερα VGA με δυνατότητα καταγραφής βίντεο και υποστηρίζει λειτουργία Dual SIM. Εξαιρετικά μικρό το μέγεθός του, το καθιστά αρκετά πρακτικό για καθημερινή χρήση,  με τη μπαταρία 400 mAh να χαρίζει 130 ώρες αναμονής.

L8STAR BM10
14,30€ από εδώ



Τοσοδούλικο σε σημείο που να φοβάσαι μη το χάσεις, αυτό το πάναπλο κινητό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο τηλέφωνο ή σαν ακουστικά Bluetooth για άλλες συσκευές. Παίζει μουσική  mp3, διαθέτει διπλή κάρτα nano SIM και κάρτα 1 TF, και μπαταρία 350mAh. Επίσης, μπορεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή σαν mass storage.

Powertech Sentry Eco PTM-18
26€ από εδώ



Έχει μεγάλα πλήκτρα για εύκολη πληκτρολόγηση και έγχρωμη οθόνη 2.2". Υποστηρίζει μνήμη Τ-Flash και δύο κάρτες SIM, ενώ διαθέτει φωτογραφική μηχανή, φακό, ραδιόφωνο, σύνδεση Bluetooth και κουμπί SOS στην πίσω πλευρά της συσκευής για κλήσεις έκτακτης ανάγκης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v