Μήπως οι οικιακές σου συσκευές χρειάζονται επειγόντως ανανέωση;

Δεν θέλουμε να σε αγχώσουμε, αλλά αν σκέφτεσαι να ανανεώσεις το σπίτι σου, η στιγμή για να κάνεις τις σωστές αγορές πλησιάζει.
Μήπως οι οικιακές σου συσκευές χρειάζονται επειγόντως ανανέωση;

Το ψυγείο σου κάνει περισσότερο ήχο από τρακτέρ και καταναλώνει ρεύμα ωσάν πεινασμένο. Η τηλεόρασή σου χρονολογείται από εποχές Ολυμπιακών Αγώνων στο ΟΑΚΑ, το πλυντήριο προκαλεί δονήσεις σε όλο το σπίτι σε κάθε πλύση και μια καφετιέρα της προκοπής δεν έχεις.

Ε λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά. Όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο, αρκεί να εκμεταλλευτείς την Black Friday και να κάνεις τις πιο έξυπνες αγορές από τη Media Markt, τον ειδικό στις χαμηλές τιμές, με τεράστια ποικιλία και παράδοση σε όλη την Ελλάδα με ασφάλεια.

Στη ΜediaMarkt δεν χρειάζεται να περιμένεις την ημέρα της Black Friday για να έχετε την καλύτερη τιμή, γιατί σου δίνουν εγγύηση χαμηλότερης MediaMarkt τιμής. Δηλαδή ψωνίζεις από τώρα και αν η MediaMarkt ρίξει την τιμή μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, σου επιστρέφει τη διαφορά.

Κράτα σημειώσεις!

Έξυπνες συσκευές για το σπίτι σου

Η τεχνολογία στα ηλεκτρικά μοτέρ, ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα και πλέον δεν χρειάζονται πολλά κιλοβάτ για να δουλέψει ένα πλυντήριο, ούτε το ψυγείο να θέλει τη δική του… ανεμογεννήτρια. Επίσης, η τεχνολογία Inverter δεν χρησιμοποιείται μόνο στα κλιματιστικά, αλλά σε όλες τις ανάλογες συσκευές οι οποίες καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα και σε προστατεύουν από το καρδιακό σε κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ.



Αρχικά, τσέκαρε εδώ τα νέα πλυντήρια με ηλεκτρονικό προγραμματισμό και μοτέρ direct drive, τα οποία μπορείς να τα βάλεις να πλύνουν μετά τα μεσάνυχτα, με νυχτερινό ρεύμα, και να μην ακουστεί κιχ! Επίσης, είναι φουλ εύκολα στη χρήση- πατάς δυο κουμπάκια και τέλος – και παραμένουν πιο σταθερά και από βράχο στο στύψιμο.

Δεν βγαίνουν τα κουκιά για να βάλεις πετρέλαιο; Κανένα πρόβλημα. Εξοπλίσου τώρα με ένα αθόρυβο κλιματιστικό Inverter για να ζεσταθεί το κοκαλάκι σου, χωρίς φασαρία και με μικρότερο κόστος κατανάλωσης γιατί, είπαμε, δεν θέλουμε δυσάρεστες καταστάσεις με λογαριασμούς. Αρκετές έχουμε ήδη.



Τέλος, δες εδώ τις πιο μοντέρνες, στιλάτες και οικονομικές επιλογές για το νέο σου ψυγείο, το οποίο φυσικά δε θα χρειαστεί ανεμογεννήτρια για να δουλέψει, ενώ θα σου γλιτώσει και αρκετές κιλοβατώρες από την κατανάλωση.



Καφεδάκι;

Λοιπόν, σε καταλαβαίνουμε πίνεις κάθε μέρα νες καραβίσιο γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκες να φτιάξεις έναν καφέ τι προκοπής. Πώς είπες; Μια χαρά είναι και ο νες; Καλώς, δεν θα τσακωθούμε τώρα, όμως σε καλούμε να σκεφτείς πως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Επομένως αν θες να απολαύσεις τον καφέ σου όπως τον πίνουν στη Νάπολη ή στο Παρίσι, τότε δες εδώ και εδώ τις καλύτερες καφετιέρες σε σούπερ τιμές για μοσχομυριστό εσπρέσο.



Αντικατάστησε το μπαούλο

Έχεις ξεμείνει με την τηλεόραση μπαούλο στο σαλόνι; Δεν σε αδικούμε, ήταν ωραίες οι άτιμες αλλά πλέον η τεχνολογία εξελίσσεται και το μόνο που μπορούν να σου προσφέρουν είναι έξτρα χώρο και κακή ανάλυση.

Εκτός του ότι οι σύγχρονες τηλεοράσεις έχουν απείρως καλύτερη ποιότητα εικόνας (HDR), έχουν και πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια (και ανάλυση 4k) για να μη βγάζεις τα μάτια σου, έχουν και όλες τις ψηφιακές ευκολίες τελευταίας γενιάς ενσωματωμένες. Θες να χαζέψεις στο internet; Θες να δεις YouTube; Θες να δεις Netflix; Θες να “στείλεις” το βίντεο που βλέπεις στο κινητό σου, να παίξει στην τηλεόραση; Σίγουρα τα θες όλα αυτά, επομένως δες εδώ τις κορυφαίες επιλογές για να αντικαταστήσεις επιτέλους την παλιά σου τηλεόραση και να ζήσεις της οπτικοακουστικές εμπειρίες όπως πρέπει.



Και επειδή ο τελευταίος ποτέ δεν υπήρξε κερδισμένος στην Ιστορία, μπες στο mediamarkt.gr και γράψου στο newsletter, για να είσαι από τους πρώτους που βλέπουν τις καλύτερες προσφορές.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v