Ωραίες και οικονομικές σκηνές για κάμπινγκ

Αν θες να πάρεις την σκηνή σου και να πας παραλία φέτος, έχουμε μερικές αρκετά οικονομικές προτάσεις για εσένα.
Ωραίες και οικονομικές σκηνές για κάμπινγκ
Αν αυτό το καλοκαίρι σκέφτεσαι να κάνεις κάμπινγκ, θα χρειαστείς σκηνή. Και οι σκηνές, δυστυχώς, δεν είναι τόσο οικονομικές. Επειδή όμως δεν θέλουμε και να αδειάσεις το πορτοφόλι σου για λίγες μέρες ξεγνοιασιάς, κάναμε μια μικρή έρευνα αγοράς για εσένα.

Οι παρακάτω σκηνές είναι καλής ποιότητας, ανθεκτικές, και δεν πρόκειται να σου βγουν πάρα πολύ ακριβά.

Campus Barbados


Στα 38€, αυτή η σκηνή πραγματικά συμφέρει. Είναι ευρύχωρη και εξαιρετικά εύκολη στο στήσιμο, προσφέρει αντηλιακή προστασία 50 βαθμών.

Grasshoppers Nassau II


Μια σούπερ ανθεκτική σκηνή με αντηλιακή προστασία 60 βαθμών, που μπορεί να χωρέσει μέχρι και τρία άτομα. Στήνεται και ξεστήνεται πανεύκολα μέσα σε πέντε λεπτά, ενώ τα πλαϊνά της ανοίγουν, για να περνάει ο δροσερός αέρας. Τέλεια για αυθημερόν ταξίδια.

Campus Jakarta


Την βρήκαμε στα μόλις 34€, και μπορεί να χωρέσει μέχρι και τέσσερα άτομα με άνεση. Είναι πολύ ανθεκτική και με εξαιρετική αντηλιακή προστασία. Έχει δύο πόρτες και δύο παράθυρα, για να μπορείτε εύκολα να μπαινοβγαίνετε, όπως να μπαινοβγαίνει και ο αέρας.

Bestway Pavillo Coolmount 4


Μία pop-up σκηνή που στήνεται τόσο εύκολα, που θα απορείς, και μπορεί να χωρέσει μέχρι τέσσερα άτομα. Προτείνεται για σούπερ χαλαρά διήμερα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες. Την βρήκαμε στα 65€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v