Πάρε καλοκαιρινά, κέρδισε στα σχολικά!

Καλοκαίρι και προϊόντα παραλίας για τα παιδιά; Έλα στο Public ή μπες στο public.gr μέχρι 1/8 για ψώνια… θαλάσσης και κέρδισε έκπτωση για σχολικά είδη!
Πάρε καλοκαιρινά, κέρδισε στα σχολικά!
Το καλοκαίρι έχει ήδη μπει για τα καλά. Οι σχολικές υποχρεώσεις τελείωσαν και πλέον ήρθε η ώρα να προετοιμάζεσαι για εξορμήσεις σε θάλασσες, νησιά και αμμουδιές. Όπως κάθε προνοητικός γονιός, όμως, ξέρεις πως ο Σεπτέμβριος δεν είναι και τόσο μακριά. Για να είσαι προετοιμασμένος για το γνωστό “back to school”, όμως, τα Public σου έχουν ετοιμάσει την προσφορά που πάντα ήθελες! Λοιπόν, με κάθε αγορά καλοκαιρινών ειδών αξίας €50 και άνω μέχρι την 1/8 , κερδίζεις κουπόνι έκπτωσης €10 για αγορά σχολικών προϊόντων από 3/8 μέχρι 31/10!

Με την ευκαιρία, λοιπόν, της προσφοράς αυτής του Public, κάναμε μία μικρή έρευνα και σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τα αγαπημένα… summer fun προϊόντα μας! Δες τι αρέσει σε εμάς, κοίτα και τα υπόλοιπα προϊόντα του ατελείωτου καταλόγου του Public και κάνε τα ψώνια σου για την παραλία, με το βλέμμα στα… σχολικά! ;)

Float Γιλέκο Κολύμβησης Unicorn

Τα παιχνίδια στο νερό πρέπει να γίνονται με ασφάλεια, γι’ αυτό το γιλέκο κολύμβησης είναι απαραίτητο για τα μικρά παιδιά. Με αυτό, τα παιδιά θα νιώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την κολύμβηση και θα εξοικειωθούν πιο γρήγορα με το νερό. Μιας και μιλάμε για παιδιά βέβαια, δεν θα μπορούσαμε να μην επιλέξουμε και ένα όμορφο σχέδιο. Εμάς μας κέρδισε ο μονόκερος, αλλά, μπορείτε να βρείτε γιλέκο κολύμβησης και σε άλλα παιχνιδιάρικα σχέδια και χρώματα.

Σκίαστρο Παραλίας Terra Nation Reka Kohu Ultra

Για ακόμα μεγαλύτερη προστασία, ένα σκίαστρο Terra Nation είναι η ιδανική επιλογή. Το βασικό του πλεονέκτημα, έναντι μίας ομπρέλας, είναι πως προσφέρει σκιά όλη την ημέρα, χωρίς να χρειαστεί να προσαρμόσετε τη θέση του. Επιπλέον, η θερμοκρασία κάτω από αυτό είναι χαμηλότερη από ότι έξω, άρα, η πολύωρη διαμονή στην παραλία γίνεται ακόμα πιο εύκολη.

Τσάντα πλάτης Terra Nation

Αν πας παραλία με παιδιά, τότε ξέρεις πως θα πρέπει να κουβαλήσεις… ποσότητα! Μην ασχολείσαι με τσαντάκια και σακουλίτσες. Η τσάντα πλάτης – παραλίας της Terra Nation είναι σχεδιασμένη ακριβώς γι’ αυτό! Αδιάβροχη για να μην ανησυχείς για τις συσκευές σου, χωράει μέσα πετσέτες, κλειδιά, αντηλιακά, έξτρα μαγιό, μέχρι και μπουκάλια με κρύο νερό ή άλλα πόσιμα! Όλα βρίσκουν τη θέση τους και εσύ βρίσκεις την ησυχία σου!

Για τελευταίο αφήσαμε κάτι που σε ενδιαφέρει σχετικά με την παραλαβή των αγορών σου. Το Public έχει εγκαινιάσει την υπηρεσία Drive Up, για εσένα που θέλεις να παραλάβεις ανέπαφα. Αν σε εξυπηρετεί το κατάστημα της Συγγρού στην Αθήνα ή της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, τότε μπορείς να κάνεις τις αγορές σου online, και απλά να περάσεις από το κατάστημα και να παραλάβεις στην πόρτα του αυτοκινήτου σου! Απλά με ένα τηλέφωνο, ο υπάλληλος θα στα φέρει στο πορτ μπαγκάζ!

Και μην ξεχνάς την έκπτωση στα σχολικά του Σεπτεμβρίου: Για κάθε αγορά καλοκαιρινών ειδών αγίας 50€ μέχρι την 1η Αυγούστου, κερδίζεις κουπόνι €10 για εξαργύρωση σε σχολικά είδη από 3/8 μέχρι και 31/10! Για να πας διακοπές με μια έννοια λιγότερη. Μόνο στα Public!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v