Σε αυτά τα σάιτ θα βρεις τα εργαλεία που χρειάζεσαι

Ερασιτέχνης μάστορας ή επαγγελματίας, ετοιμάσου να χαθείς στις κατηγορίες και στα… καλούδια αυτών των online καταστημάτων.
Σε αυτά τα σάιτ θα βρεις τα εργαλεία που χρειάζεσαι

Ηλεκτροκίνητα και χειροκίνητα, για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, τα εργαλεία κάνουν το μάστορα και οι παρακάτω σελίδες εγγυώνται ότι σίγουρα θα βρείτε αυτά που χρειάζεστε για οποιαδήποτε μαστορέματα έχετε ανάγκη.

Tools House

Στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα αλλά και στα φυσικά τους καταστήματα θα βρείτε περισσότερα από 10.000 προϊόντα από 100+ εταιρείες του χώρου. Ενδεικτικά, θα βρείτε τριβεία τροχού, αναδευτήρες, καρφωτικά, δισκοπρίονα, κατσαβίδια, σετ εργαλειών μπαταρίας, δράπανα, πιστόλια θερμού αέρα, φρέζες, ξυλουργικά, αλυσοπρίονα αλλά και διάφορα εργαλεία κήπου χειρός. Κατά καιρούς τρέχουν και ειδικές προσφορές, όπως αυτό το δράπανο DeWALT στα 64,99€  ή αυτός ο κόφτης πλακιδίων Bosch στα 26,95€. 



Vidakatsavidi

Το κατάστημα στην Ηλιούπολη διαθέτει πλήρη γκάμα εργαλείων για τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη μάστορα, τα οποία μπορούμε να παραγγείλουμε και ηλεκτρονικά, επωφελούμενοι μάλιστα από διάφορες προσφορές. Εδώ βρίσκουμε εργαλεία μπαταρίας και ρεύματος (δράπανα, πιστολέτα, γωνιακούς τροχούς, τριβεία κ.α.), όργανα μέτρησης (μετρητές αποστάσεων, αλφάδια κ.α.), εργαλεία χειρός (πενσοειδή, κατσαβίδια, κλειδιά κ.α.) αλλά και βίδες, φόρμες προστασίας προσωπικού, υλικά σφράγισης και μόνωσης και διάφορα σιδηρικά. Στις τρέχουσες προσφορές βρήκαμε κρουστικό δραπανοκατσάβιδο Bosch στα 190€ και πιστόλι σιλικόνης μπαταρίας με 79€

Etools.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης αποτελεί έναν online παράδεισο για κάθε είδους και επιπέδου μάστορες, ενώ από τις αποθήκες τους διατίθενται άμεσα περισσότεροι από 3000 κωδικοί. Ενδεικτικά, εδώ θα βρείτε όλα τα χορτοκοπτικά και λοιπά εργαλεία της δημοφιλούς φίρμας Stihl, σετ επαγγελματικών εργαλειών μπαταρίας (δραπανοκατσάβιδο, πιστολέτο, παλμικό κατσαβίδι κ.α.), εργαλεία για μαραγκούς και σιδεράδες (μετρητές γωνιών, μονταδόρους, μέγγενες κ.α.), ψαλίδια σιδήρου, πιστόλια σιλικόνης, κλειδιά, ποτιστικά είδη, κλαδοτεμαχιστές αλλά και εργαλεία ξυλογλυπτικής. Στην ενότητα των ειδικών προσφορών, βρήκαμε αρκετά εργαλεία κήπου σε συμφέρουσες τιμές.

ergaleioNet

To μικρό κατάστημα της Αχαρνών εντυπωσιάζει με τη γκάμα εργαλείων που παρέχει σε πολύ καλές και ανταγωνιστικές τιμές, οι οποίες ισχύουν και για παραγγελίες online. Πέρα από όλη τη γκάμα των εργαλείων της εταιρείας Stihl και Stihl Viking, της οποίας είναι αντιπρόσωπος, στο ergaleioNet θα βρούμε αναδευτήρες, γωνιακούς τροχούς, δράπανα και δισκοπρίονα, καρφωτικά, κολλητήρια, κατσαβίδια, πιστολέτα, πλάχνες, πιστόλια βαφής, τριβεία, πολυεργαλεία, αξεσουάρ καθαρισμού, ατμοκαθαριστές, πλυστικά και σκούπες, αλλά και αντλίες, γεννήτριες και κινητήρες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v