Τέλεια δώρα για τα Χριστούγεννα από το Public

Στα καταστήματα Public θα βρεις χιλιάδες δώρα για να διαλέξεις, για να χαρίσεις ζεστασιά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Τέλεια δώρα για τα Χριστούγεννα από το Public
Τα Χριστούγεννα έφτασαν για τα καλά, και αυτό σημαίνει ένα μόνο πράγμα: Ώρα για δώρα. Και όλα τα δώρα που χρειάζεσαι, για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα, μπορείς να τα βρεις με μία μόνο επίσκεψη στα καταστήματα Public, ή στο site public.gr.

Και, μην ανησυχείς αν δεν είσαι ακόμα σίγουρος τι να πάρεις. Έχουμε εμείς μερικές ιδέες για να σου δώσουμε έμπνευση.

Handsfree ακουστικά



Το handsfree Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0 Limestone είναι premium ασύρματα ακουστικά bluetooth, κατασκευασμένα με γνώμονα την υψηλή αντοχή σε χρήση, δίχως να θυσιάζουν την ποιότητα ήχου. Ρυθμίζονται από την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό μας.

Ένα καλό βιβλίο 



Για παράδειγμα, τις «Σύντομες απαντήσεις σε μεγάλα ερωτήματα», του αστροφυσικού Στήβεν Χώκινγκ. Στο βιβλίο αυτό, το τελευταίο του, ο µεγάλος αστροφυσικός και συγγραφέας του Χρονικού του Χρόνου µοιράζεται µαζί µας τις τελευταίες του σκέψεις πάνω στα µεγαλύτερα ερωτήµατα µε τα οποία είναι αντιµέτωπη η ανθρωπότητα. To ιδανικότερο δώρο για τους science fans!

Ένα παιχνίδι για μικρά (και για μεγάλα) παιδιά



Αν έχεις στην ζωή σου κάποιο άτομο (μικρό ή μεγάλο, δεν έχει σημασία) που παίζει το απόλυτο multiplayer παιχνίδι της εποχής μας, το Fortnite, τότε μια τέλεια ιδέα για λίγο παιχνίδι στην αληθινή ζωή είναι αυτή η ειδική έκδοση της λατρεμένης Monopoly, προσαρμοσμένη στα δεδομένα του δημοφιλούς video game.

Ένα χρήσιμο gadget 



Ένα tablet μπορεί να είναι ο ιδανικός σύντροφος για όσους δουλεύουν από το σπίτι, χρειάζονται ένα εξάρτημα που θα τους βοηθά με ό,τι χρειαστούν, ή – για να το κάνουμε και πιο ζουζούνικο – είναι το τέλειο δώρο ενός παιδιού που μένει μακριά από το σπίτι, για να μιλάει με τους γονείς του. Και το MediaPad T5 10 της Huawei είναι μια πολύ δυνατή επιλογή για δωράκι.

Ένα smartwatch



Ένα ρολόι πάντα αποτελεί αξεσουάρ που μας προσδίδει στυλ, πέρα από την χρηστική του αξία. Και το Samsung Galaxy Watch 2 Active πάει την χρηστική αξία σε νέα επίπεδα, με ανθεκτικότητα στρατιωτικής ποιότητας, αλλά και αισθητική εμπνευσμένη από τα παραδοσιακά, πανέμορφα ρολόγια.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v