Μια μεγάλη οινοπαραγωγική περιοχή της –χτυπημένης από την κρίση– Ισπανίας, φαίνεται να ανακάμπτει με τον καλύτερο τρόπο. Οι λόγοι, όμως, δεν είναι τυχαίοι.
Ακολουθήστε μας σε ένα ταξίδι στην μαγική Τοσκάνη, για να γνωρίσουμε τον Σταύρο Τσούκα και να δοκιμάσουμε την Cuccuvaia, το αξιόλογο ερυθρό Super-Tuscan κρασί του.
Κάθε χρόνο, στα τέλη του Νοέμβρη, το Beaujolais Nouveau κάνει την εμφάνισή του. Πριν αποφασίσετε αν θα το δοκιμάσετε φέτος, διαβάστε το δικό μας, επίκαιρο αφιέρωμα.
Είστε έτοιμοι για μια θεϊκή οινική απόλαυση; Αν ναι, ελάτε να δοκιμάσουμε μαζί ένα εκλεκτό κόκκινο κρασί που μας έρχεται από τον αμπελώνα των Θεών του Ολύμπου.
Γίνεται λευκό κρασί από κόκκινο σταφύλι; Οι αμπελώνες Ζαχαριά κερδίζουν το στοίχημα με το Albino 2012, ένα λευκό από την αγαπημένη ποικιλία Αγιωργίτικο.
Η Οινοποιία Μπουτάρη συνδυάζει την αγάπη και την γνώση της για το κρασί, εγκαινιάζοντας την νέα πλατφόρμα επικοιωνίας για τους οινόφιλους, WINFO Boutari.