Video: Πώς ζητά συγγνώμη ένα γλυκύτατο λαμπραντόρ;

Δείτε τον Έτορε, το γλυκύτατο λαμπραντόρ που προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη από το «αφεντικό» του μετά από ζημιά που έκανε.
Video: Πώς ζητά συγγνώμη ένα γλυκύτατο λαμπραντόρ;
Ο Ετόρε έχει κλέψει καρδιές στο διαδίκτυο, αφ' ότου ένα video με τον ίδιο να ζητά συγγνώμη για ζημιά που έκανε ανέβηκε στο Youtube και έγινε viral. Δεν πρόκειται για άνθρωπο, αλλά για έναν γλυκύτατο σκυλάκο, ο οποίος ζητά από το «αφεντικό» του, τον Αντόνιο, να τον συγχωρέσει.

Σύμφωνα με το ζευγάρι στο σπίτι του οποίου ζει, ο Έτορε τα τελευταία έξι χρόνια έχει καταστρέψει τρία κρεβάτια, πολλά παπούτσια, γυαλιά και καναπέδες. Το τελευταίο του κατόρθωμα ήταν να… τα κάνει πάνω στον καναπέ. Κι όταν ο Αντόνιο τον μάλωσε, ο Έτορε έβαλε τα μεγάλα μέσα: Σκαρφάλωσε πάνω του, προσπαθώντας να του κάνει μια ζεστή, «ανθρώπινη» αγκαλιά.

Όπως θα δείτε στο video, ο ιταλός ιδιοκτήτης του προσπαθεί να αποφύγει αρχικά τις αγκαλιές του Έτορε, ρωτώντας τον αν κατάλαβε το λάθος που έκανε. «Κάνεις λάθος, Έτορε, λάθος. Κατάλαβες πού έκανες λάθος;», τον ρωτά, ενώ εκείνος συνεχίζει τις τρυφερές απολογίες του.

Ώσπου, φυσικά, ο «μπαμπάς» του δίνει την συγχώρεση και λέει «νομίζω ότι έχεις καταλάβει, τα βρήκαμε», και εκείνος πέφτει ανακουφισμένος στην αγκαλιά του.

Δείτε το γλυκύτατο video με τον υπέροχο σκυλάκο παρακάτω:
 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v