Video: Η τρελή καταδίωξη ενός κοάλα!

Δείτε ένα κοάλα να… τρελαίνεται και να κυνηγά μια γυναίκα, η οποία τρέχει με όχημα στη φάρμα της και καταγράφει την φοβερή καταδίωξη του ζώου.
Video: Η τρελή καταδίωξη ενός κοάλα!
Έχετε κι εσείς στο μυαλό σας τα κοάλα σαν μικρά, χαριτωμένα και άκακα ζωάκια που κάθονται να τα αγκαλιάσεις; Ίσως μετά από το παρακάτω video να αλλάξετε γνώμη.

Η γυναίκα από την Αυστραλία που κατέγραψε τις εικόνες, οδηγούσε το όχημά της στην φάρμα της, όταν αντίκρισε ένα κοάλα. Μόνο που μετά τις πρώτες ματιές… η σκηνή συνεχίστηκε με καταδίωξη. Το κοάλα άρχισε να τρέχει γρήγορα πίσω από το όχημα της γυναίκας και εκείνη, όταν έφτασε κοντά σε ένα κοπάδι αγελάδες αναγκάστηκε να κατέβει και να απομακρυνθεί, μέχρι να ηρεμήσει το ζώο.

«Πιθανότατα με ερωτεύτηκε», δήλωσε αστειευόμενη η γυναίκα σε τοπικά Μέσα. Όπως όμως αναφέρουν ειδικοί, η επαφή με ένα κοάλα δεν είναι και τόσο ακίνδυνη. Από τη στιγμή που αρχίζει η καταδίωξη, θα πρέπει οι άνθρωποι να προσέχουν να υπάρχει πάντα κάτι ανάμεσα σε αυτούς και το κοάλα, καθώς τείνουν να γαντζώνονται σε ό,τι βρουν με τα κοφτερά τους νύχια.

Όπως θα δείτε, αφού έφυγε η γυναίκα από το όχημα, το κοάλα γαντζώθηκε από την ρόδα του. Δείτε το video παρακάτω:

The koala bloody chased me tonight! F#$....Shit me self

Posted by Ebony Churchill on Friday, 14 August 2015

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v