Ορφανό καγκουρό δεν αποχωρίζεται το αρκουδάκι του

Δείτε το μικρό καγκουρό που έμεινε ορφανό και βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά ενός… λούτρινου αρκούδου, τον οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.
Ορφανό καγκουρό δεν αποχωρίζεται το αρκουδάκι του
Το ζωάκι που βλέπετε στην φωτογραφία είναι ο Doodlebug. Πρόκειται για ένα μικρό καγκουρό που έμεινε ορφανό, αλλά κατάφερε να κατακτήσει ολόκληρο το διαδίκτυο, χάρη στο viral ενσταντανέ του με το λούτρινο αρκουδάκι του.

Ποια είναι όμως η ιστορία του Doodlebug; Το γκρίζο καγκουρό από την ανατολική Αυστραλία βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, και το περιμάζεψε η περιβαλλοντική οργάνωση WIRES. Βρέθηκε λοιπόν στη φροντίδα μιας γυναίκας της οργάνωσης, η οποία του έδωσε το συγκεκριμένο αρκουδάκι, για να αντικαταστήσει την αγκαλιά της μητέρας του.

«Είτε έπεσε από τον μάρσιπο της μητέρας του, είτε εκείνη πέθανε και ο Doodlebug έμεινε μόνος», δήλωσε ο Τιμ Μπεσάρα, γιος της γυναίκας που ανέλαβε τη φροντίδα του. Σε αυτόν οφείλονται οι διαστάσεις που πήρε το ζήτημα, αφού, μόλις έλαβε τη φωτογραφία του καγκουρό με το αρκουδάκι που του έστειλε η μητέρα του, την ανέβασε στο Twitter – δείτε παρακάτω το tweet.




Το μικρό καγκουρό θα μείνει υπό την φροντίδα του WIRES μέχρις ότου είναι έτοιμο να βγει και πάλι μόνο του στην άγρια φύση. Ως τότε, απλώς χοροπηδά στο δάσος τριγύρω και επιστρέφει στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης για να φάει ή για την καθιερωμένη του αγκαλιά. «Αυτό δείχνει την αξία μιας καλής αγκαλιάς, ιδιαίτερα για ένα ορφανό ζωάκι», αναφέρει στο tweet o Μπεσάρα. «Τα ζώα αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο όπως και ένα παιδί: Τα θεωρούν συντρόφους τους», δήλωσε σε τοπικά Μέσα.

Πηγή: Metro 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v