Αξιαγάπητα αρκουδάκια βολτάρουν στο Μέτσοβο

Τρία μωρά αρκουδάκια… βγήκαν παγανιά τους δρόμους του Μετσόβου, και κατέληξαν σε μια αυλή σπιτιού όπου τα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.
Αξιαγάπητα αρκουδάκια βολτάρουν στο Μέτσοβο
Τρία τρισχαριτωμένα αρκουδάκια… πήραν τους δρόμους του Μετσόβου, και κατέληξαν να παίζουν στην αυλή ενός σπιτιού, η ιδιοκτήτρια του οποίου έσπευσε να τα φωτογραφίσει. Εν συνεχεία, έστειλε τις φωτογραφίες της στο blog Epirus Gate epirusgate.blogspot.gr, και οι τρεις μικροί επισκέπτες της έγιναν μέσα σε λίγες ώρες σταρ, κάνοντας τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου.


Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα τρία μωρά αρκουδάκια έχουν χαθεί από τη μητέρα τους, η οποία πιθανόν να μην είναι πια στη ζωή.

Ωστόσο τα νεαρά ζωάκια δείχνουν εξοικειωμένα με τους ανθρώπους, καθώς πέρα από τους κατοίκους του χωριού, τον Αύγουστο υπάρχουν και πάρα πολλοί επισκέπτες.


Ανησυχία, όμως, προκαλεί στους ειδικούς το τι θα απογίνουν τα χνουδωτά τετράποδα όταν σε λίγους μήνες από τώρα θα πρέπει να πέσουν σε χειμερία νάρκη, για να προστατευτούν από τον βαρύ χειμώνα. Εξάλλου, ανησυχητικό είναι και το ενδεχόμενο η προσέγγιση των κατοίκων του Μετσόβου απέναντί τους να μην είναι πάντα φιλική, λόγω του φόβου που μπορεί να προκληθεί καθώς αυτά θα μεγαλώνουν.






Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v