Αστεία video με ζωάκια: Οι πιο παράξενες φιλίες

Μια λιονταρίνα υιοθετεί μια αντιλόπη, μια γάτα «μπλέκει» με τα δελφίνια, ένας ρινόκερος κάνει παρέα με μια χελώνα. Και άλλες απίστευτες φιλίες του ζωικού βασιλείου.
Αστεία video με ζωάκια: Οι πιο παράξενες φιλίες
Πώς λέμε «σαν τον σκύλο με την γάτα»; Καμία σχέση. Τα δέκα βιντεάκια που ακολουθούν αποδεικνύουν περίτρανα ότι, στο ζωικό βασίλειο, οι φιλίες –και, σε μερικές περιπτώσεις, οι παρέες– δεν στέκονται σε λεπτομέρειες όπως τα διαφορετικά είδη, το φυσικό περιβάλλον ή οι διατροφικές προτιμήσεις. Αστεία και συγκινητικά, βάζουμε στοίχημα ότι τα βίντεο που ακολουθούν θα σας κάνουν να χαμογελάσετε.

Ένα μωρό ρινοκεράκι, που εγκαταλείφθηκε από την μητέρα του, βρίσκει τον καλύτερό του φίλο στο πρόσωπο ενός φακόχοιρου. Και το BBC στήνει ένα απολαυστικό ντοκιμαντέρ, στην αφρικανική σαβάνα.



Ένα τσιτάχ και ένα σκυλάκι γιορτάζουν έναν χρόνο φιλίας, κι αυτό το βιντεάκι περιλαμβάνει σκηνές από τότε που ήταν και τα δύο κουτάβια.



Κατά τη διάρκεια της μετανάστευσης στην αφρικανική σαβάνα, ένα μωρό ιπποποταμάκι σπάει το πόδι του και απομακρύνεται από την μητέρα του και το κοπάδι, που συνεχίζει την πορεία του. Ένα γκνου μένει πίσω για να τον βοηθήσει, και παίζει μαζί του στη λίμνη.



Ένας σκύλος και μια ελαφίνα που εγκαταλείφθηκε μικρή από την μητέρα της παίζουν στον κήπο, κι η ιδιοκτήτρια του σκύλου σχολιάζει ότι «όταν συναντιούνται, δεν είναι σαν σκύλος που χαιρετά σκύλο ή σαν ελάφι που χαιρετά ελάφι. Είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί ποτέ, κάτι που υπάρχει μόνο μεταξύ τους».



Η Fum είναι μια χαριτωμένη μαύρη γάτα, ενός έτους. Η Gebra είναι μια λευκή κουκουβάγια. Γνωρίζονται εδώ κι ένα μήνα, και δείχνουν να περνούν πολύ ωραία.



Ένα γατάκι και ένα ελάφι γνωρίστηκαν μωρά στη Νότια Ντακότα των ΗΠΑ κι έγιναν οι καλύτεροι φίλοι.



Ένα κουνέλι, ένας γάτος, ένα πίτμπουλ κι ένα ινδικό χοιρίδιο φαίνονται όλοι να τα πηγαίνουν απροσδόκητα καλά στο σπίτι του ιδιοκτήτη τους στο Τέξας.



Μια πάπια βλέπει τον σκύλο να περνά από την λίμνη της, και αρχίζει να τον κυνηγά. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως θα περιμένατε...



Ακόμα και τον φόβο της για το νερό ξεπερνά αυτή η κεραμιδόγατα, προκειμένου να παίξει με τα δελφίνια.



Και για το τέλος, το πιο χορταστικό βιντεάκι απ’ όλα: Η συλλογή του National Geographic, με τις πιο απίθανες, αταίριαστες φιλίες του ζωικού βασιλείου. Ένα κυνηγόσκυλο με έναν ουρακοτάγκο, μια λιονταρίνα με μια αντιλόπη, μια γάτα με ένα κοράκι, ένας ρινόκερος με μια χελώνα...




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v