10 αστεία videos με ζωάκια

Το γέλιο δίνει ζωή, και ευτυχώς οι καλύτεροι μας φίλοι – δηλαδή τα κατοικίδιά μας και… σύσσωμο το ζωικό βασίλειο – φροντίζουν να μας χαρίσουν άφθονοι, μέσα από τις γκάφες και τις αστείες τους στιγμές, σε δέκα ξεκαρδιστικά videos.
10 αστεία videos με ζωάκια
Ένα μικρό video εννιά δευτερολέπτων με μια αρκούδα που χαιρετάει τους περαστικούς ήταν αρκετό να κάνει την «ζημιά». Άντε, να δούμε άλλο ένα, φαίνεται ωραίο, έχει τίτλο «Γάτα προσπαθεί να πετάξει». Κι από εκεί, άλλα τόσα σχετικά videos με ακόμη καλύτερους τίτλους εμφανίζονται στα δεξιά της οθόνης.

Πώς να αντισταθείς; Απλώς δεν αντιστέκεσαι. Και, όπως κι εμείς, σπαταλάς πολλές εργατοώρες σε ξεκαρδιστικά videos με ζώα στο Youtube. Εμείς συγκεντρώσαμε εδώ δέκα τέτοια βιντεάκια, που υπόσχονται να σας κάνουν να (χαμο)γελάσετε με την καρδιά σας, και να θυμηθείτε για άλλη μια φορά ότι, τουλάχιστον οι τετράποδοι φίλοι μας, σε αντίθεση με πολλούς… δίποδους, δεν μας απογοητεύουν και πάντα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας - ακόμη κι αν αυτές είναι απλώς λίγο γέλιο.


Μόλις επτά δευτερόλεπτα αρκούν για να σας κάνουν να χαμογελάσετε, και υπεύθυνη γι’ αυτό είναι μια καλοσυνάτη αρκούδα, την οποία συναντά ένα αυτοκίνητο στον δρόμο. Δείτε πώς χαιρετά τους επιβάτες.


Η φράση «σαν τον σκύλο με τη γάτα» βρίσκει εδώ την πιο κυριολεκτική της εκδοχή, αλλά νικήτρια αναδεικνύεται η γάτα, δηλαδή το outsider της υπόθεσης, που χαστουκίζει τον σκύλο πολλές φορές. Όπως σχολιάζει και ένας χρήστης του Youtube, είναι σαν να ανακάλυψε πως ο σκύλος την απατά και του επιτίθεται, ενώ εκείνος το υπομένει γιατί ξέρει ότι έκανε λάθος.


Οι γάτες είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στις γκάφες, και το παραπάνω video το αποδεικνύει με μια ολόκληρη συλλογή από δαύτες: Πηδούν μέσα σε καθρέφτες, προσπαθούν να επιτεθούν σε κουνέλια και βγαίνουν… κουρεμένες, γλιστρούν σε μπανιέρες και… χορεύουν τέκνο.


Ο ήχος του τηλεφώνου, όταν χαλαρώνεις, μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικός. Έτσι σκέφτηκε η παραπάνω γάτα, και βρήκε τον τρόπο να το σταματήσει.


Αυτός ο σκύλος μιμείται τις άναρθρες κραυγές του μωρού της οικογένειας που τον φιλοξενεί, και το βρέφος νιώθει ότι επιτέλους, κάποιος το καταλαβαίνει.


Μια γάτα πιστεύει ότι μπορεί να πετάξει. Ένας σκύλος χαμογελά μόνο όταν ακούει κιθάρα. Μια ψιψίνα επιδίδεται σε ανατολίτικο μασάζ. Ιγκουάνα συμμετέχει σε… θρίλερ και κατοικίδια χορεύουν συγχρονισμένα. Όλα αυτά μαζί.


Ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος σκύλος που βλέπει εφιάλτες, ο πίθηκος που «αυτοκτονεί», η γάτα που πετάει μαζί με τον ανεμιστήρα, ο ελέφαντας που πατάει μπανανόφλουδα, το κατοικίδιο που σηκώνει βάρη, η γατούλα που κινητοποίησε την πυροσβεστική και μια ολόκληρη γειτονιά επειδή βρέθηκε στα 10 μέτρα από το έδαφος και τελικά πήδηξε με άνεση σαν να μην συμβαίνει τίποτα, σας προκαλούν να μην γελάσετε όσο βλέπετε τα καμώματά τους.


Τι θα γίνει αν σπρώξεις έναν σκύλο πάνω σε ένα τραμπολίνο ή μπροστά από έναν ανεμιστήρα; Πόσο αφηρημένο μπορεί να είναι ένα άλογο; Ποια είναι η πιο χοντρή γάτα στον κόσμο; Όλα βρίσκουν απάντηση σε αυτή τη χορταστική συλλογή με αστείες στιγμές του ζωικού βασιλείου.


Αυτό άραγε έχουν στο μυαλό τους οι περισσότεροι γονείς που λένε πως τα παιδιά τους είναι ήσυχα στο σπίτι, σκέτα αρνάκια;


Το πιο χορταστικό video για το τέλος: Δέκα λεπτά γεμάτα τετράποδες γκάφες, από την σειρά «Funniest Home Videos».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v