Μάγκλι, ο πιο άσχημος σκύλος της χρονιάς!

Τον λένε Μάγκλι, είναι κινέζικης ράτσας, δεν έχει τρίχες στο σώμα του, μόνο μερικές διάσπαρτες στη μουσούδα και κέρδισε δικαιωματικά τον τίτλο του πιο άσχημου σκύλου της χρονιάς. Αμφιβάλλετε; Δείτε το βίντεο.
Μάγκλι, ο πιο άσχημος σκύλος της χρονιάς!
Ένα σκυλί από τη Βρετανία, με το… χαρακτηριστικό όνομα «Μάγκλι» (Mugly), κέρδισε με διαφορά τον τίτλο του πιο άσχημου σκύλου στον κόσμο για το 2012, σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC. Και όχι άδικα. Ο Μάγκλι, είναι οκτώ ετών, ράτσας Chinese crested, αδέσποτος μέχρι που τον υιοθέτησαν τα αφεντικά του και όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω άξιζε και με το παραπάνω τον τίτλο που το δόθηκε.

Μάτια καστανά, περίεργα μουστάκια, κοντόχοντρο σώμα και έντονος προγναθισμός, ήταν ορισμένα μόνο από τα χαρακτηριστικά που έθεσαν knock out τους υπόλοιπους 28 συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, ο οποίος διοργανώθηκε για 24η φορά και φέτος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α.

H ατυχία και η… ασχήμια του πάντως του βγήκαν σε καλό, καθώς το έπαθλο που κέρδισαν οι ιδιοκτήτες του ανέρχεται στα χίλια δολάρια, ενώ ο ίδιος ο Μάγκλι κέρδισε δωρεάν σκυλοτροφή για έναν ολόκληρο χρόνο.

Δείτε το βίντεο:



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v