Γαβ stories: Οι αγαπημένοι μας κινηματογραφικοί σκύλοι

Από την Λάσι μέχρι τον ψηφιακό φίλο του Τεν-Τεν και από τα βουβά σκυλιά του Hollywood μέχρι τα… ομιλούντα κουτάβια του 21ου αιώνα, συγκεντρώνουμε τα πιο διάσημα, «κινηματογραφόφιλα» σκυλιά του τελευταίου αιώνα, σε ένα φιλόζωο photogallery.
Γαβ stories: Οι αγαπημένοι μας κινηματογραφικοί σκύλοι
Οι παραγωγοί του Hollywood, για κακή τύχη των ηθοποιών, δεν ξεχνούν την συνταγή που ποτέ δεν έχει αποτύχει στον κινηματογράφο: Βάλε ένα παιδί ή ένα σκυλί στην ταινία, και θα κλέψουν αμέσως την παράσταση. 
Τα σκυλιά που φιλοξενούμε σε αυτό το photo gallery δεν έκλεψαν απλώς την παράσταση, αλλά έμειναν για πάντα στην μνήμη του κοινού ως οι πραγματικοί ήρωες, οι αληθινοί πρωταγωνιστές της ταινίας όπου εμφανίστηκαν, και λατρεύτηκαν για την ασυνείδητη ικανότητά τους να ερμηνεύουν τον ρόλο τους, κάνοντας την εμπειρία της κινηματογραφικής θέασης λίγο πιο απολαυστική, λίγο πιο... φιλόζωη.

Από την Λάσι και τον Rin Tin Tin, τον χαριτωμένο Μπετόβεν και τον Αλήτη της Disney μέχρι τον πρόσφατο σκύλο-μίνι ήρωα του The Artist ή τον σκύλο που μιλάει  στους Beginners, πατήστε εδώ για να θυμηθείτε μαζί μας τους 15 διασημότερους σκύλους που έχουν εμφανιστεί στο πανί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v