Celebrity Pets: Διασημότερα και από τ'αφεντικά τους

Ποιος είπε ότι οι διάσημοι δεν είναι φιλόζωοι; Ο φακός τους έχει «πιάσει» αρκετές φορές σε βόλτες με τα αγαπημένα τους κατοικίδια. Κανίς, yorkshire London, τσιουάουοα ακόμα και pitbulls, συντροφεύουν τις διασημότητες ακόμα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις τους.
Celebrity Pets: Διασημότερα και από ταφεντικά τους

Ένα κατοικίδιο είναι κατά κοινή ομολογία ο ιδανικός σύντροφος του ανθρώπου. Στις δύσκολες στιγμές τις ζωής μας όλοι έχουμε την ανάγκη από την συντροφιά τους. Πόσο μάλλον οι διασημότητες, που δεν φημίζονται και για την άριστη ψυχολογική τους κατάσταση! Στρες, άγχος, κούραση, όλα τα αρνητικά επακόλουθα της υπερβολικής δόξας τις οδηγούν στο να διαλέξουν ένα κατοικίδιο… σύντροφο.

*Foxxy Cleopatra

Η κολλητή της Paris Hilton, Nicole Richie, έχει πάντα μαζί της όπου βρεθεί και όπου σταθεί ένα συμπαθέστατο Pomeranian. Το έχει ονομάσει μάλιστα Foxxy Cleopatra, από τον χαρακτήρα που ερμηνεύει η Beyonceστην ταινία Austin Powers! Το Pomeranian έκανε αρκετές εμφανίσεις στο reality The Simple Life στο πλευρό της ιδιοκτήτριάς του, ενώ η Nicole δείχνει να το έχει πάντα μαζί της στις δεκάδες βόλτες τις στα μαγαζιά της Νέας Υόρκης.


*Millie


Ο πατέρας Bush και η σύζυγός του Barbara δεν πήγαιναν πουθενά χωρίς την Millie, ίσως το πιο γνωστό «Πρώτο Κατοικίδιο» στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το springer spanielείναι συν τοις άλλοις το μόνο «πρώτο κατοικίδιο» που έχει γράψει… βιβλίο! Ναι, δεν σας γελούν τα μάτια σας. Μπορείτε μάλιστα να το παραγγείλετε και από το Amazon! Πολλοί αμερικανοί πολίτες πάντως θα προτιμούσαν την Millieγια Πρόεδρο παρά τον γιο του Bush…



*Bit Bit

Θα μπορούσε η Britney Spears να μην έχει το δικό της κατοικίδιο; Φυσικά και όχι. Το τσιουάουα εν ονόματι Bit Bit, την έχει συνοδέψει σε άπειρες εμφανίσεις της. Φροντίζει μάλιστα να το... στολίζει ανάλογα με την περίσταση. Στα βραβεία του MTV το 2007, του είχε φορέσει ένα διαμαντένιο (!) κολάρο αξίας μερικών χιλιάδων δολαρίων. Πρόσφατα, η Britney μεγάλωσε την οικογένεια των κατοικίδιων της προσθέτοντας την Lacy Lu και τον Lucky, επίσης τσιουάουα.

*Tinkerbell
Από τα πιο γνωστά τσιουάουα στο Hollywood. Το πολυδιαφημισμένο κατοικίδιο της Paris Hilton είχε και αυτό πρωταγωνιστικό ρόλο στο reality The Simple Life. Επίσης μάλλον… ζήλεψε την Millie (βλ. πάνω) και κυκλοφόρησε και αυτό… βιβλίο με τίτλο The Tinkerbell Hilton Diaries: My Life Tailing Paris Hilton. Αν είναι δυνατόν. Η αγάπη της Parisγια το τσιουάουα είναι μάλιστα τόση, που όταν εκείνο χάθηκε μερικά χρόνια πριν, η αμοιβή για όποιον το έβρισκε ανερχόταν στα 5.000 δολάρια!



*Daisy
Η Jessica Simpson και το ημίαιμο μαλτεζ-κανίς σκυλάκι της, είναι αχώριστες. Η Daisy ήταν δώρο γενεθλίων της Jessica και από τότε πηγαίνουν παντού μαζί σε όλα της τα ταξίδια, στη σκηνή, σε τηλεοπτικές εκπομπές και φυσικά την ακολουθεί και στις εξόδους της.






*Norman

Μετά τον χωρισμό της με τον Brad Pitt, η  Jennifer Anistonσπάνια κυκλοφορούσε χωρίς τον αγαπημένο της ημίαιμο τεριέ Norman. Ήταν ο καλύτερός της σύντροφος τα δύσκολα εκείνα χρόνια και οι εμφανίσεις της μαζί του γίνονται πολλές φορές πρωτοσέλιδα στις αμερικάνικες φυλλάδες. Η ηθοποιός μαζί με τον σκύλο της φωτογραφήθηκαν τον Νοέμβριο του 2005 για το περιοδικό Elle.

 



*Tina
Το πίτμπουλ της Jessica Biel. Κυρίως γνωστό ως αντικείμενο φθόνου και ζήλιας για τους χιλιάδες θαυμαστές της ανά τον κόσμο, μιας και η ίδια έχει δηλώσει ότι κοιμάται μαζί του! Αχώριστος σύντροφός της στις πρωινές βόλτες στην γειτονιά της.




Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v