Τα gagdets που θα κάνουν τη ζωή με το κατοικίδιο πιο εύκολη

Μας αρέσει να φροντίζουμε τα κατοικίδια μας, αλλά θέλουμε να διευκολύνουμε και τη ζωή μας. Τα 12 αυτά gadgets θα κάνουν τη ζωή και των δύο σας πιο εύκολη.
Τα gagdets που θα κάνουν τη ζωή με το κατοικίδιο πιο εύκολη

Ήξερες ότι το σκυλάκι σου δένεται μαζί σου σχεδόν όπως ένα παιδάκι με τον γονιό του; Τώρα το έμαθες. Ότι η γάτα όντως αγαπάει τον χούμαν της; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Ότι υπάρχουν αυτά τα δώδεκα gadgets που μπορούν να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη;

Τα ταξίδια και οι βόλτες με τον σκυλάκο μας είναι τέλεια. Είναι και λίγο άβολο όμως να ζητάς ένα «μπολάκι νερό για τον-η μικρό-ή». Όχι πια. Στα 11.95 ευρώ θα βρείτε αυτό το kit, ό,τι πρέπει για μεταφορά φαγητού και νερού. 



Για ένα σ/κ δε θα κουβαλάς μαζί το γατάκι σου, αλλά δε θέλεις να δώσεις και κλειδιά στον γείτονα. Δεν πειράζει, υπάρχει η αυτόματη ταΐστρα (στα 7,80 ευρώ).

Δε θέλεις να μπαίνεις σε συγκεκριμένα δωμάτια η χνουδωτή σου μπαλίτσα; Ο φράκτης-διαχωριστικό στα 65 ευρώ, προσαρμόζεται στις διαστάσεις που θέλεις. 

Αυτού του τύπου οι χτένες αφαιρούν όλη τη νεκρή τρίχα από το ζωάκι σου και σε γλιτώνουν από το καθημερινό σκούπισμα. Πίστεψέ μας, μόλις τελειώσει το χτένισμα θα έχεις μαζέψει μία σακούλα με τρίχες. 



Αν πάλι ψάχνεις κάτι πιο γρήγορο για να καλλωπίσεις το κατοικίδιο σου και να αφαιρέσεις την πολλή τρίχα, υπάρχει και η ηλεκτρική βούρτσα που μαζεύει την τρίχα στην ειδική υποδοχή της. 

Ανησυχείς ότι θα χάσεις το βλαστάρι σου; Αυτό το κολάρο στην τιμή των 60 ευρώ, εντοπίζει on-line το σκυλάκι σου, ορίζεις εσύ ποια είναι η «ασφαλής ζώνη» την οποία αν περάσει, το κολάρο στέλνει μήνυμα στην εφαρμογή. 

Αν πάλι δεν ανησυχείς τόσο πολύ, υπάρχει και κολάρο με tag ID στα 39,90 ευρώ. Σε περίπτωση που (μακριά από μας) χάσεις τον σκύλο σου, αυτός που θα το βρει το μόνο που έχει να κάνει είναι να σκανάρει το περιλαίμιο, να δει τα στοιχεία σου και να σε καλέσει.

Αν σε έχει κουράσει το ρολό-αυτοκόλλητο για αφαίρεση τρίχας, υπάρχει αυτός εδώ ο επαναφορτιζόμενους αποχνουδωτής και η αυτοκαθαριζόμενη βούρτσα. 

Ανεβαίνει συνέχεια το κατοικίδιο στον καναπέ; Ίσως θέλει να ζεσταθεί -αν παρατηρήσεις το καλοκαίρι δεν ανεβαίνει τόσο. Υπάρχει αυτό το αυτοθερμαινόμενο χαλάκι (δε χρειάζεται ρεύμα)  το οποίο με ισοθερμική μόνωση διατηρεί τη θερμότητα σώματος του κατοικιδίου σταθερή.

Αν το κουτάβι σου κατουράει οπουδήποτε εκτός της πάνας, υπάρχει αυτή η «τουαλέτα» σκύλων με γρασίδι. Κι άσε αυτούς που έχουν γάτες να λένε ότι η γάτα ξέρει να πηγαίνει μόνη της στην άμμο. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v