Ριζότο με μανιτάρια: Η τέλεια συνταγή!

Ο Θεόδωρος Λέλεκας μαγειρεύει στην κάμερα του In2life το τέλειο ριζότο με μανιτάρια και μοιράζεται μαζί σας όλα τα μυστικά για να το φτιάξετε και εσείς.
Ριζότο με μανιτάρια: Η τέλεια συνταγή!
Τι είναι το ριζότο; Πώς το φτιάχνουμε και με τι κρασί το συνοδεύουμε; Ο Θόδωρος Λέλεκας, συνεργάτης του in2life σε θέματα οίνου και γαστρονομίας, ανοίγει τις πύλες του Atelier Telegourmet και μας παρουσιάζει μια εύκολη συνταγή για να φτιάξουμε λαχταριστό ριζότο με άγρια και ήμερα μανιτάρια, μοιράζεται μαζί μας μυστικά και τεχνικές, και μας δείχνει τον κατάλληλο οινικό συνδυασμό.

Ένα χορταστικό, πεντανόστιμο χειμωνιάτικο πιάτο που μπορούμε να ετοιμάσουμε στο σπίτι και να απολαύσουμε κάθε στιγμή!



Υλικά:

400 γραμμάρια ρύζι για ριζότο (Arborio, Carnaroli ή Vialone Nano)
1 λίτρο ζωμό κότας
1 μέτριο κρεμμύδι
200 γραμμάρια μανιτάρια (άγρια φρέσκα, άγρια αποξηραμένα, ήμερα του εμπορίου)
75 ml ξηρό βερμούτ
Βούτυρο
Παρμεζάνα
Αλάτι πιπέρι
Φρέσκος μαϊντανός
Θυμάρι χλωρό
Μισό λεμόνι
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v