Τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα πάρκα της Αθήνας

Άγιος Βασίλης έρχεται… και μοιράζει χαμόγελα, χριστουγεννιάτικες μουσικές και παιχνίδια στα χριστουγεννιάτικα πάρκα που στήνονται ανά την Αθήνα.
Τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα πάρκα της Αθήνας
Μπορεί να μην έχουμε την πληθώρα του 2014, όμως τα χριστουγεννιάτικα πάρκα της Αθήνας δεν υστερούν φέτος στο ελάχιστο σε μαγική ατμόσφαιρα, χριστουγεννιάτικο κλίμα και σούπερ διασκεδαστικά παιχνίδια για τα πιτσιρίκια. Το δε κόστος τους, μετά από τις γκρίνιες που ακούστηκαν πέρυσι, έχει κάπως συμμαζευτεί. Ιδού πού θα συναντήσουμε φέτος τον Άι-Βασίλη και τα ξωτικά του.

Christmas Factory
Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι)

Για τρίτη χρονιά η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων φοράει τα γιορτινά της και μεταμορφώνεται σε ένα απέραντο… εργοστάσιο Χριστουγέννων. Ανανεωμένο, με νέα και ακόμα πιο γιορτινή διακόσμηση, λαμπερό και ζεστό, με ευφάνταστα εργαστήρια, απίθανα παιχνίδια, πεντανόστιμες λιχουδιές, συναρπαστικές εκδηλώσεις και το κυριότερο, με νέα οικονομική πολιτική που περιλαμβάνει προσιτά, εναλλακτικά πακέτα προσφορών, το "The Christmas Factory" είναι εδώ για να κάνει χαρούμενους ξανά μικρούς και μεγάλους.



Τα εισιτήρια της εισόδου στο Christmas Factory κοστίζουν 5,50€, και περιλαμβάνουν συμμετοχή στα διαδραστικά εργαστήρια και τις παραστάσεις και συναυλίες του καλλιτεχνικού προγράμματος. Τα παιχνίδια του Fun Park (συγκρουόμενα, καρουζέλ, ρόδα, αεροπλανάκια και πάει λέγοντας) κοστίζουν 2,50€ το ένα και δεν περιλαμβάνονται στη γενική είσοδο. Τέλος, η είσοδος στο παγοδρόμιο κοστίζει 9€ και δεν έχει περιορισμό στην ώρα –μπορείτε να μείνετε όσο θέλετε.

Δείτε αναλυτικά εδώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το 3ο The Christmas Factory, και προαγοράστε τα εισιτήριά σας από το Yellow Day σε καλύτερες τιμές (π.χ. ένα εισιτήριο εισόδου, ένα καρουζέλ και ένα τραινάκι 8,50€ συνολικά, ή 7,50€ αν πληρώσετε με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς).

Santa Claus Kingdom
Στο MEC Παιανίας, μέσω λεωφ. Λαυρίου 301 ή Αττικής οδού (έξοδος 17, Κάντζα)
Δωρεάν πάρκινγκ

Πιστό στην παράδοση που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, το Santa Claus Kingdom φέρνει και φέτος στην Ελλάδα τον «αληθινό Αϊ-Βασίλη», που καταφθάνει αυτοπροσώπως από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας, αυτήν τη φορά μαζί με το Ξωτικό – βοηθό του, τo Τόντουτ.



Σε έναν μεγάλο εσωτερικό χώρο 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και λειτουργεί 12 ώρες καθημερινά, το Santa Claus Kingdom
συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με πάνω από 40 παιχνίδια. Εδώ θα βρείτε επίσης δημιουργικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, μαγικά κόλπα, face painting και άλλες δραστηριότητες που θα ξετρελάνουν τα μικρά μέλη της οικογένειας.

Σημειώστε ότι με ένα εισιτήριο έχετε πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια, που περιλαμβάνουν παγοδρομίες, χριστουγεννιάτικο τρενάκι, μαγικές χώρες, τραμπολίνο, speed land και τον μεγαλύτερο παιδότοπο της πόλης. Τα εισιτήρια κοστίζουν στην προπώληση 7€ για γονείς και 12€ για παιδιά, ενώ στο ταμείο 8€ και 13€ αντίστοιχα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ένα πάρκο… Frozen στο River West
Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ)

Στην κεντρική πλατεία του εμπορικού κέντρου River West δεσπόζει ένας τεράστιος Snow Globe θεματικός θόλος για την πιο Frozen φωτογραφία των φετινών Χριστουγέννων. Μέσα στο Snow Globe μπορεί να φωτογραφηθεί όλη η οικογένεια σαν τους ήρωες της ταινίας. H μαγεία του Frozen θα ζωντανέψει σε όλα τα παράλληλα δρώμενα του εμπορικού κέντρου, όπως το Face and hair painting, accessorize makeover, που μετατρέπει τους μικρούς φίλους για λίγο σε ήρωες του παραμυθιού, διάφορα workshops όπως το Frozen Wands, που θα μάθει στα παιδιά πώς να φτιάξουν το δικό του frozen ραβδάκι αλλά και τη Χειροτεχνία με τη μαριονέτα-Όλαφ, μια θεαματική κατασκευή που θα μπορούν μικροί και μεγάλοι να κρατήσουν ως ανάμνηση.

Κάθε μέρα, ο χαμογελαστός λευκός Άγιος Βασίλης του River West μας υποδέχεται μαζί με ζογκλέρ και ξυλοπόδαρους για μαγικά κόλπα, ενώ ο χιονάνθρωπος μας περιμένει για να βγάλουμε τις πιο γιορτινές φωτογραφίες. Παράλληλα, συναυλίες, καλαντίσματα και θεατρικά δρώμενα έχουν προγραμματιστεί για τις ημέρες των γιορτών. Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v