Ο Αϊ-Βασίλης έρχεται στο Santa Claus Kingdom

Γνωρίστε τον… αληθινό Άι Βασίλη στο παραμυθένιο πάρκο του Santa Claus Kingdom που ανοίγει τις πόρτες του για ακόμη μια χρονιά.
Ο Αϊ-Βασίλης έρχεται στο Santa Claus Kingdom
Το Santa Claus Kingdom φέρνει και φέτος στην Ελλάδα τον «αληθινό Αϊ – Βασίλη», που καταφθάνει αυτοπροσώπως από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας, αυτήν τη φορά μαζί με το Ξωτικό – βοηθό του, τo Τόντουτ.

Από τις 5 Δεκεμβρίου και για λίγες μόνο μέρες, ο Άι Βασίλης θα συναντήσει τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στην Αθήνα. Θα εγκαινιάσει την λειτουργία του πάρκου για αυτές τις γιορτές, και θα φωτογραφηθεί με τα παιδιά, θα υπογράψει αυτόγραφα και θα αποκαλύψει όλα τα μυστικά του. Η επίσκεψη του Άι-Βασίλη στην Ελλάδα τελεί Υπό την Αιγίδα της Φινλανδικής Πρεσβείας. Μαζί του, θα έρθει και ο… παγοκολλητός του, ο Frodi, ο χιονάνθρωπος που δεν λιώνει ποτέ.

Το Santa Claus Kingdom ανοίγει στις 5 Δεκεμβρίου και έως τις 7 Ιανουαρίου μας μεταφέρει όλους, στο πιο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Βασίλειο: Σε έναν απέραντο κόσμο παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας που θα σκορπίσει σε όλους μας, για τέταρτη χρονιά, τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Σε έναν μεγάλο εσωτερικό χώρο 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά, συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με πολλά παιχνίδια- πάνω από 40. Εδώ θα βρείτε επίσης δημιουργικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, μαγικά κόλπα, face painting και άλλες δραστηριότητες που θα ξετρελάνουν τα μικρά μέλη της οικογένειάς σας.

Σημειώστε ότι με ένα εισιτήριο έχετε πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια, που περιλαμβάνουν παγοδρομίες, χριστουγεννιάτικο τρενάκι, μαγικές χώρες, τραμπολίνο, speed land και τον μεγαλύτερο παιδότοπο της πόλης.


Info:
Santa Claus Kingdom
MEC Παιανίας, μέσω λεωφ. Λαυρίου 301 ή Αττικής οδού (έξοδος 17, Κάντζα)
Δωρεάν πάρκινγκ
5 Δεκεμβρίου ως 7 Ιανουαρίου
Ώρες: Καθημερινά 10.00-22.00
Τηλ: 2106199777
Ενιαίο εισιτήριο: Προπώληση 7€ για γονείς, 12€ για παιδιά, στο ταμείο 8€ και 13€ αντίστοιχα
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v