The Christmas Factory 3: Επιστρέφει στην Τεχνόπολη!

Μάθετε τα μυστικά του τρίτου Christmas Factory που ανοίγει τις πόρτες του στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων από τις 27 Νοεμβρίου.
The Christmas Factory 3: Επιστρέφει στην Τεχνόπολη!
Το "The Christmas Factory", το μεγαλύτερο και πιο μαγικό εργοστάσιο Χριστουγέννων, επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο κέντρο της πόλης, στον χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου.

Ανανεωμένο, με νέα και ακόμα πιο γιορτινή διακόσμηση, λαμπερό και ζεστό, με ευφάνταστα εργαστήρια, απίθανα παιχνίδια, πεντανόστιμες λιχουδιές, συναρπαστικές εκδηλώσεις και το κυριότερο, με νέα οικονομική πολιτική που περιλαμβάνει προσιτά, εναλλακτικά πακέτα προσφορών, το "The Christmas Factory" είναι εδώ για να κάνει χαρούμενους ξανά μικρούς και μεγάλους

Το “The Christmas Factory” είναι πλέον θεσμός της πόλης, που έχει βάλει την Αθήνα τα τελευταία 3 χρόνια ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για την περίοδο των Χριστουγέννων, καθώς καταφέρνει να ενώνει το κομμάτι της ποιοτικής ψυχαγωγίας με την αληθινή διασκέδαση με πρωταρχικό στόχο η μοναδική αυτή εμπειρία να είναι προσιτή σε όλους. Κάθε χρόνο υποδέχεται μικρούς και μεγάλους επισκέπτες που καταφθάνουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας και υπόσχεται κι αυτή τη φορά να μας γεμίσει με χαρά!


Αυτή τη χρονιά, θα απολαύσουμε τα εξής εργαστήρια (δωρεάν, αφού περιλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου), παιχνίδια και εκδηλώσεις:

-Διαδραστικά εργαστήρια στο Santa’s House by Coca-Cola
-Διαδραστικά εργαστήρια Toys Factory
-Διαδραστικά εργαστήρια Sweet Factory
-Παραστάσεις, χορωδίες, μπάντες, ξυλοπόδαροι και μασκότ
-Παιχνίδια fun park: Καρουσέλ (2,50€) , ρόδα (3€), παγοδρόμιο (9€) , συγκρουόμενα (3€), roller coaster tornado (2,50€), μπαλαρίνα (2,50€), κλασικό τρένο (2,50€), μικρός δράκος (2,50€), καράβι γίγας (3€), αεροπλανάκια (2,50€).
-Ραδιοφωνικός σταθμός
-Τρία σημεία εστίασης, 2 σημεία coffee shop και γλυκιά αγορά
-Χριστουγεννιάτικη αγορά
-Υποστηριζόμενα φιλανθρωπικά ιδρύματα

Δείτε αναλυτικά εδώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το 3ο The Christmas Factory.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28/11 στις 16.00 και θα περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα με θεατρικές παραστάσεις, live μουσική και πολλές εκπλήξεις.



Info:
The Christmas Factory
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | Πειραιώς 100, Γκάζι
Διάρκεια: 27 Νοεμβρίου 2015 – 6 Ιανουαρίου 2016
Ώρες λειτουργίας: 10.00 πμ – 22.00
Τιμή εισιτηρίου: 5,50 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: Αγοράστε τα εισιτήριά σας σε χαμηλότερες τιμές από το www.yellowday.gr ή το yellowday app (ios app & Android app) Εισιτήρια διατίθενται καθημερινά στα ταμεία του "The Christmas Factory".
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v