Απίστευτα gadget για την κουζίνα που αγνοούσες

Το ήξερες ότι υπάρχει συσκευή που ανακατεύει μόνη της το φαγητό σου; Μείνε κοντά μας, έχεις να μάθεις πολλά.
Απίστευτα gadget για την κουζίνα που αγνοούσες
Συσκευές που κόβουν τα λαχανικά σου με μια κίνηση, βραστήρες αυγών για να μην μπλέκεις με μπρίκια και χρονόμετρα, και άλλα μικρά θαύματα που μπορεί να κάνει η τεχνολογία στην κουζίνα σου, συγκεντρώσαμε σε μια λίστα που δεν θα την πιστεύεις.

Ο αυτόματος αναδευτήρας



Ω ναι, κι όμως υπάρχει, και είναι εξαιρετικά χρήσιμος για ριζότα και άλλες συνταγές που σου ζητάνε να «ανακατεύεις συνεχώς». Αναλαμβάνει όλη τη δουλειά για σένα, και έχει και timer αν θέλεις να σταματήσει μόνος του μετά από κάποια ώρα. Κοστίζει 37€, από εδώ.

Η ποπκορνιέρα



Κυκλοφορεί σε πολλά νοσταλγικά σχέδια και υπόσχεται να φέρει εικόνες και μυρωδιές κινηματογράφου σπίτι σου. Μας αρέσει πολύ η συγκεκριμένη, που κοστίζει 38,80€ από εδώ

Η συσκευή vacuum



Σφραγίζει τα τρόφιμα που θέλεις να διατηρήσεις για καιρό σε κενό αέρος, έτσι ώστε να μην πονοκεφαλιάζεις για το πόσο γρήγορα θα χαλάσουν. Τη βρίσκεις και οικονομικότατη στα 12€ (μπορεί να φτάσει ως και 70€ αν την θες για επαγγελματική χρήση) εδώ.

Το ηλεκτρικό ακονιστήρι μαχαιριών



Για να αποχαιρετίσεις για πάντα τα μαχαίρι που δεν κόβουν. Αυτό το μαγικό μηχάνημα τα ακονίζει σε δύο στάδια, με τη δύναμη του ηλεκτρικού, και δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 19,95€ από εδώ.

Ο βραστήρας αυγών



Ναι, κι όμως, υπάρχει. Διαθέτει θέσεις για να βράσεις επτά αυγά ταυτόχρονα, και τρεις επιλογές: Μαλακά για πρωινά, μεσαίου βρασμού για συνοδευτικό ή σκληρά για σαλάτες και σάντουιτς. Κοστίζει 22€, από εδώ.

Το ηλεκτρικό τιρμπουσόν



Για να σταματήσεις να παλεύεις με φελλούς που δε λένε να βγουν. Είναι ασύρματο και επαναφορτιζόμενο, και κοστίζει 25€ από εδώ

Η μακαρονιέρα για φούρνο μικροκυμάτων



Ούτε κατσαρόλες, ούτε σουρωτήρια, ούτε τίποτα. Τέλεια, al dente μακαρόνια στον φούρνο μικροκυμάτων, σε ελάχιστα λεπτά. Κοστίζει 20,70€ από εδώ.

Το ψαλίδι για μυρωδικά



Πες για πάντα αντίο στον εφιάλτη του να ψιλοκόβεις μαϊντανούς και άνιθους με το μαχαίρι. Αυτό το ψαλίδι υπόσχεται να το κάνει παιχνιδάκι. Κοστίζει 10,70€ από εδώ

Το zip slicer



Θέλεις να κόψεις ντοματίνια ή άλλα αντίστοιχου μεγέθους λαχανικά στη μέση; Τα βάζεις όλα μέσα σε αυτό το μαγικό κύλινδρο, κάνεις μία (1) κίνηση και βγαίνουν όλα κομμένα. Κοστίζει 12€ από εδώ


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v