Τέλεια gadget και δωράκια για βιβλιόφιλους

Έχεις φίλους μανιώδεις βιβλιοφάγους; Μήπως είσαι κι εσύ ένας απ’ αυτούς; Ίσως σου βρήκαμε τα τέλεια δωράκια για όλους σας.
Τέλεια gadget και δωράκια για βιβλιόφιλους
Βιβλιοστάτες, φωτάκια που προσαρμόζονται πάνω στο βιβλίο σου, λύσεις για να διαβάζεις ακόμα και στην μπανιέρα, και κάθε λογής δωράκια για τους βιβλιοφάγους της καρδιάς μας.


Αυτός ο σελιδοδείκτης-φωτάκι ανάγνωσης στερεώνεται πάνω στο βιβλίο σου και σου επιτρέπει να διαβάζεις και στο πιο σκοτεινό δωμάτιο. Κοστίζει 7,90€ 


Αν προτιμάς, υπάρχει και η πιο «σοβαρή» εκδοχή του εδώ, με μόλις 4,70€.


Αυτός ο υπερ-κουλ μαγνητικός βιβλιοστάτης θα δώσει λύση στο αιώνιο πρόβλημα των βιβλίων που γλιστράνε από το ράφι. Κοστίζει 8,90€.


Μιλώντας για κουλ βιβλιστάτες, τσέκαρε κι αυτόν εδώ που μας έχει κλέψει την καρδιά  Κοστίζει 14€.

Αυτά τα αόρατα ράφια κάνουν τα βιβλία σου να μοιάζουν λες και… αιωρούνται κοντά στον τοίχο, κι είναι τέλεια λύση για όσους δεν έχουν άλλο χώρο στις βιβλιοθήκες τους. Κοστίζουν 34,90€ το σετ των τριών. 


Το YuBumi δεν ξέρουμε αν το έχει πάρει το μάτι σου, αλλά είναι η νέα τρέλα από την Ιαπωνία που εξασφαλίζει άνετο και ασφαλές… διάβασμα στην μπανιέρα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια αδιάβροχη θήκη, με ειδικές εσοχές για να γυρίζεις τις σελίδες του βιβλίου σου ακόμα και με βρεγμένα χέρια. Για κάτι τέτοια εφηύραμε το ίντερνετ. Κοστίζει 29€, το βρίσκεις στο Amazon.

Ή αν προτιμάς, στηρίζεις απλώς το βιβλίο σε αυτό το ράφι μπανιέρας, που έχει επιπλέον και ειδική θέση για το τσάι ή το κρασί σου. Κοστίζει 34,95€. 


Αν σε ενοχλεί να κοιτάζει ο κόσμος τι διαβάζεις όταν είσαι έξω, αυτή εδώ η θήκη θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση –ειδικά αν διαβάζεις την Ιστορία της Ο πρωί πρωί στο μετρό, εμείς δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε τα βίτσια κανενός. Κοστίζει 15€.


Αυτός ο σελιδοδείκτης δεν είναι ακριβώς σελιδοδείκτης. Τον φοράς σαν δαχτυλίδι και σου επιτρέπει να κρατάς ανοιχτό το βιβλίο με το ένα χέρι. Ιδανικός για διάβασμα σε μέσα μαζικής μεταφοράς, και για καπνιστές που χρειάζονται το ένα χέρι ελεύθερο. Κοστίζει 1,50€.


Τον βρήκαμε και στην ξύλινη, χειροποίητη εκδοχή του, με 10€.


Αν πάλι είσαι από εκείνους που διαβάζουν με το βιβλίο ακουμπισμένο πάνω στο γραφείο, ειδικά για ογκώδη βιβλία αυτό εδώ το αντίβαρο είναι ό,τι πρέπει για να τα κρατάς ανοιχτά. Κοστίζει 25€ και διατίθεται σε πολλά διαφορετικά χρώματα, αν το καφέ της φωτογραφίας σου φαίνεται πολύ σοβαρό.


Αυτό το τσαντάκι-θήκη για το βιβλίο έχει και μια βολικότατη τσέπη για μολύβια, σελιδοδείκτες, μπλοκάκι σημειώσεων ή ό,τι άλλο μπορεί να θέλεις να κουβαλάς μαζί με το βιβλίο σου. Α, και είναι και χειροποίητο. Κοστίζει 28,50€.

Αυτό το ραφάκι-με-λάμπα είναι ό,τι πρέπει για όσους διαβάζουν πριν κοιμηθούν και θέλουν κάπως να ξεφορτωθούν τις στοίβες από το κομοδίνο τους. Η λάμπα είναι μαγνητική, που σημαίνει ότι τοποθετείται σε όποιο σημείο του ραφιού θέλεις –για να φωτίζει απευθείας πχ στο κρεβάτι σου την ώρα που διαβάζεις. Κοστίζει 92,99€. 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v