Σουβλίστε αρνί στην... Καραϊβική

Μία ξεχωριστή πρόταση για τις διακοπές του Πάσχα αποτελούν οι κρουαζιέρες στην εξωτική Καραϊβική που διοργανώνει η Royal Caribbean International. Οι ανταγωνιστικές τιμές, η πολυτέλεια των τριών κρουαζιερόπλοιων της εταιρίας, αλλά πάνω απο όλα τα μαγικά μέρη αναμφίβολα θα σας δελεάσουν.
Σουβλίστε αρνί στην... Καραϊβική

Η Royal Caribbean International, η μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρων στον κόσμο, προσφέρει για τις ημέρες του Πάσχα τρεις μοναδικές κρουαζιέρες στα κρυστάλλινα νερά της εξωτικής Καραϊβικής με τα υπερπολυτελή της κρουαζιερόπλοια Voyager of the Seas, Jewel of the Seas και Adventure of the Seas.

Συγκεκριμένα, το Voyager of the Seas θα αναχωρήσει από το Μαϊάμι στις 21 Απριλίου για μια 8ήμερη κρουαζιέρα με ενδιάμεσες στάσεις το Λαμπαντή (Αϊτή), το Ότσο Ρίος (Τζαμάικα), τα νησιά Γκράντ Κέημαν και το Κοζουμέλ (Μεξικό) που θα ολοκληρωθεί στο Μαϊάμι στις 30 Απριλίου.

Οι τιμές κατ’ άτομο, που ξεκινούν από 1.670 ευρώ για εσωτερική δίκλινη καμπίνα με πλήρη διατροφή, και κλιμακώνονται ανάλογα με τον τύπο της εξωτερικής καμπίνας, περιλαμβάνουν αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής, μια διανυκτέρευση στο Μαϊάμι σε ξενοδοχείο 5 αστέρων πριν την αναχώρηση και όλες τις μεταφορές.

Η δεύτερη κρουαζιέρα 9 ημερών με το Jewel of the Seas θα αναχωρήσει από το Φορτ Λοντερντέηλ της Φλόριδας στις 21 Απριλίου και αφού επισκεφθεί το Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο, το Σεν Μάαρτεν, την Αντίγκουα, το Σεν Τόμας και το Νασάου στις Μπαχάμες θα δέσει και πάλι στο Φορτ Λοντερντέηλ στις 30 Απριλίου.

Οι τιμές κατ’ άτομο κυμαίνονται από 1.790 ευρώ για εσωτερική δίκλινη καμπίνα έως και 2.070 ευρώ για εξωτερική δίκλινη καμπίνα με ιδιωτικό μπαλκόνι και περιλαμβάνουν πλήρη διατροφή, αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής, μια διανυκτέρευση στο Μαϊάμι σε ξενοδοχείο 5 αστέρων πριν την αναχώρηση και όλες τις μεταφορές.

Το Adventure of the Seas θα ξεκινήσει την 8ήμερη κρουαζιέρα από το Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο στις 22 Απριλίου με προορισμό τα Σεν Τόμας, το Σεν Μάαρτεν, το Σεν Τζονς της Αντίγκουα, το Κάστριες στην Σάντα Λουσία και το Μπριτζτάουν στα Μπαρμπέιντος.

Το συνολικό κόστος ανά άτομο ξεκινά από 1.500 ευρώ για εσωτερική δίκλινη καμπίνα ενώ για όσους προτιμούν εξωτερική καμπίνα η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με τις παροχές της (με ή χωρίς ιδιωτικό μπαλκόνι). Οι τιμές περιλαμβάνουν πλήρη διατροφή, αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής και όλες τις μεταφορές.

Τόσο το Voyager of the Seas όσο και το Adventure of the Seas ανήκουν στην κατηγορία Voyager με χωρητικότητα 3.114 επιβατών ενώ το Jewel of the Seas ανήκει στην κατηγορία Radiance με χωρητικότητα 2.501 επιβατών.

Κοινός παρανομαστής και στα τρία κρουαζιερόπλοια είναι η πληθώρα παροχών τους καθώς διαθέτουν ποικιλία από εστιατόρια, σαλόνια και αίθουσες αναψυχής για παιδιά, έως υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ και μίνι γκολφ, σαλόνι αισθητικής, spa, και γυμναστήριο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να ζήσετε τη μαγεία της κρουαζιέρας και να απολαύσετε τα μοναδικά κρυστάλλινα νερά της Καραϊβικής είναι να καλέσετε τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή τον τουριστικό οργανισμό Navigator, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Royal Caribbean International στην Ελλάδα, στο 2103609801-3.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v