Στην Κέρκυρα με... υδροπλάνο!

Η βάση της AirSea Lines/ Pegasus Aviation ολοκληρώθηκε και εγκαινιάζεται την Τετάρτη 22 Μαρτίου -οπότε θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη επίσημη πτήση υδροπλάνου της εταιρείας, με επιβάτη τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας. Η εταιρία φιλοδοξεί, με κομβικό σημείο την Πάτρα, να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
Στην Κέρκυρα με... υδροπλάνο!

Την επίσημη έναρξη πτήσεων από και προς το λιμάνι της Πάτρας ανακοίνωσε η εταιρεία AirSea Lines/ Pegasus Aviation.

Μετά από μία χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία, τα υδροπλάνα της εταιρίας θα είναι στη διάθεση του επιβατικού κοινού, όχι μόνο της Αχαΐας αλλά και όλης της υπόλοιπης Πελοποννήσου.

Τα επίσημα εγκαίνια της Βάσης της AirSea Lines / Pegasus Aviation στην Πάτρα, καθώς και η πρώτη επίσημη πτήση, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2006.

Στην πρώτη επίσημη πτήση από την Αθήνα προς την Πάτρα στο υδροπλάνο της εταιρείας θα επιβαίνει ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, η συμβολή του οποίου ήταν τεράστια για την πραγματοποίηση αυτού του στόχου. Οι συνεχείς και ουσιαστικές προσπάθειές του είχαν ως αποτέλεσμα την επιτυχή έκβαση της προσπάθειάς της εταιρείας να ενώσει τις δύο άκρες του Ιονίου Πελάγους, Κέρκυρα και Πάτρα.

Η Πάτρα πρόκειται να αποτελέσει κομβικό σημείο για την περαιτέρω εξάπλωση και επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας και προς άλλες περιοχές της χώρας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της AirSea Lines / Pegasus Aviation, στο τηλέφωνο 210 9402880.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v