Galazia Hytra: Η dream team της ελληνικής κουζίνας πάει Βουλιαγμένη

Η dream team της ελληνικής κουζίνας, Νίκος Καραθάνος, Χρύσανθος Καραμολέγκος και Δημήτρης Δημητριάδης, ανάβει φωτιές στη Galazia Hytra του Astir Palace Resort.
Galazia Hytra: Η dream team της ελληνικής κουζίνας πάει Βουλιαγμένη
Η Galazia Hytra επιστρέφει για 7η συνεχή φορά στο πιο hot σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας και παρουσιάζει την Dream Team της Ελληνικής κουζίνας με all star σεφ τους: Νίκο Καραθάνο, Χρύσανθο Καραμολέγκο και Δημήτρη Δημητριάδη....

Η βραβευμένη και πρότυπη «γαλάζια» συνταγή της Hytra ετοιμάζεται να αφήσει το στίγμα της στο χάρτη της σύγχρονης Ελληνικής γαστρονομίας με την ανακοίνωση μιας all-star ταυτότητας: μέσα στη κουζίνα και όχι μόνο.

Φέτος, οι επισκέπτες της Galazia Hytra, που βρίσκεται στο ξενοδοχείο The Westin Athens, στο Astir Palace, θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν την γαστρονομική εμπειρία της προτίμησής τους έτσι ώστε να απολαύσουν και να «ζήσουν» την πετυχημένη κουζίνα της Galazia Hytra: είτε ως «γαλάζια» γκουρμέ είτε ως «γαλάζια» ταβέρνα σε ένα χώρο, δίπλα στη θάλασσα, στο επιπλέον concept του εστιατορίου: την αγαπημένη Ελληνική ταβέρνα, «Galazia Taverna».

Η ξεχωριστή αυτή γαστρονομική ταυτότητα είναι στα χέρια μιας all-star team ή όπως σύντομα γίνεται γνωστό, «the» dream team της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας: Νίκος Καραθάνος, Χρύσανθος Καραμολέγκος και Δημήτρης Δημητριάδης, τρεις σεφ που αντιπροσωπεύουν την εξέλιξη και την αναγέννηση της ελληνικής κουζίνας με σημείο αναφοράς τα παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και πρώτες ύλες.

«Το βασικό χαρακτηριστικό αυτού του, όντος, dream team,» λέει ο Απόστολος Τραστέλης, είναι ο συγκερασμός εμπειριών, ταλέντων και οραμάτων που έχει στο σύνολό του. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη -- ακόμα περισσότερο -- της ελληνικής κουζίνας: παρελθόν, παρόν και μέλλον. Με την δημιουργία αυτής της ομάδας φιλοδοξούμε να συμβάλλουμε στην συναρπαστική αυτή νέα εποχή της "γαλάζιας" μας κουζίνας. Και φυσικά, σας καλούμε να το ζήσετε μαζί μας».

Το γκουρμέ μενού με τα δημοφιλή πιάτα όπως η ελληνική σαλάτα με άλλο τρόπο και Τα Γεμιστά με τομάτες, ταρτάρ από γεμιστά, φέτα και bon-bon καραμέλας από πιπεριά παραμένει. Ένα μέρος του εστιατορίου τόσο στο εσωτερικό όσο και εξωτερικά, στη βεράντα, μεταμορφώνεται σε πρωτότυπη ελληνική ταβέρνα.

Οι φίλοι του κρασιού θα εκτιμήσουν την προσεγμένη λίστα διακεκριμένων ελληνικών κρασιών... συνοδευόμενα, φυσικά, με την καταπληκτική θέα και αύρα της Βουλιαγμένης.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Galazia hytra
Galazia Taverna
Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ: 210 8902000, 210 8902137

The Westin Athens
Το ξενοδοχείο The Westin Athens, ιδιοκτησία της Εταιρείας Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε., διοικείται από την Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. και είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1025 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 100 χώρες και 145000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της όπως οι The Luxury Collection®, St. Regis®, Sheraton®, Westin®, Four Points® by Sheraton, και W®, Le Meridien®, την πρόσφατη AloftSM και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v