"Let's barbecue" παρέα με τη Hellmann's

Την αγαπημένη συνήθεια του barbecue, που ταιριάζει με τον καλό
καιρό και την καλή παρέα έρχεται να θυμίσει και να νοστιμίσει η Hellmann's, με σύνθημα "Let's barbecue".
Lets barbecue παρέα με τη Hellmanns
Και είναι τόσο εύκολο να ετοιμάσουμε απίστευτες συνταγές με κρέας, ψάρι, λαχανικά ακόμα και επιδόρπια μέσα σε μια... ψησταριά! Αρκεί να ακολουθήσουμε έξυπνα tips για καλή προετοιμασία και επιτυχημένο ψήσιμο!

Οι κατάλληλες μαρινάδες και τα αλείμματα, οι ταιριαστές sauces και dips με την γεύση και την έμπνευση της Hellmann’s θα αναδείξουν κάθε δημιουργία μας! Η πιο φανατική παρέα barbecue, η παρέα της Μουστάρδας, της Μαγιονέζας, της Ketchup, της ΒΒQ sauce και των Salad Dressing Hellmann's… περιμένει τη δική μας παρέα για να απολαύσουμε τις γεύσεις που θα ψήσουμε.

Ακόμα και οι πιο αρχάριοι μπορούν να εξοικειωθούν πολύ γρήγορα και να μυηθούν σε αυτή την τόσο απολαυστική διαδικασία! Στον πολυσέλιδο οδηγό Let's Barbecue Guide, που διανέμεται στα σημεία πώλησης, η Hellmann's συνεργάστηκε με τη Weber, το no1 παγκοσμίως κατασκευαστή συσκευών ψησίματος, και συγκέντρωσε όλη αυτή τη γνώση, τις συνταγές και την καθοδήγηση για πετυχημένα barbecue! Επιπλέον πολλά χρήσιμα tips και συνταγές μπορούμε να βρούμε στη σελίδα της Hellmann's στο Facebook, ενώ σύντομα στο www.letsbbq.gr θα βρίσκουμε όλα όσα χρειάζεται ένα πετυχημένο barbecue!

Η πρόσκληση λοιπόν είναι μία ... Let’s barbecue!!!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v