Barbecue: Μάθετε να ψήνετε σαν επαγγελματίας
Κάθε παρέα έχει τον «ψήστη» της, ο οποίος στις καλοκαιρινές συμμαζώξεις αναλαμβάνει καθήκοντα στην ψησταριά και κερδίζει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη όλων. Αν αυτός είστε εσείς, το In2Life σας αποκαλύπτει τα μυστικά που οι επαγγελματίες ψήστες δεν θέλουν με τίποτα να μάθετε, για να γίνετε ο απόλυτος ήρωας του Barbecue!



Ιδανικός υποψήφιος για ξαρμύρισμα με αυτό τον τρόπο είναι το ψαρονέφρι, το φιλέτο, και γενικά τα άπαχα κρέατα. Αφήστε το κρέας στο αλατόνερο, σε σκεπασμένο μπολ στο ψυγείο, για 4 εως 6 ώρες. Αν τρώτε το κρέας σας ανάλατο (ενδεχομένως λίγη αλμύρα να μείνει στο κρέας στο τέλος), αυτήν μπορείτε να την «σπάσετε» με μερικές κουταλιές μαύρη ζάχαρη στο διάλυμα. Προσοχή: το αλάτι και η ζάχαρη πρέπει να έχουν διαλυθεί τελείως στο νερό για να δουλέψει το μίγμα. Ζεστάνετε, λοιπόν, το νερό αν χρειαστεί, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχει ξανακρυώσει τελείως πριν έρθει σε επαφή με το κρέας.





