Mountain's Secret: Φθινοπωρινές εξορμήσεις... με μια δόση μυστηρίου

Το φθινόπωρο ζωγραφίζει με τα πιο ειδυλλιακά χρώματα το Πήλιο, και ο ξενώνας Mountain's Secret μας προσκαλεί για ρομαντικές αποδράσεις στο γραφικό Μούρεσι, για να ανακαλύψουμε... τα μυστικά της φιλοξενίας του. 
Mountains Secret: Φθινοπωρινές εξορμήσεις... με μια δόση μυστηρίου
Το φθινόπωρο έχει φτάσει, προσφέροντας έναν απίστευτο χορό χρωμάτων που δημιουργούν το φύλλωμα των δένδρων και το παιχνίδισμα του φωτός με την ομίχλη. Μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα που προσδοκά να την ανακαλύψετε από κοντά.
Το Mountain’s Secret σας περιμένει να το επισκεφτείτε και να ζήσετε αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα μέσω της ξεχωριστής φιλοξενίας του.

Το τριώροφο αρχοντικό από πέτρα και ξύλο στο Μούρεσι, που αναπαλαιώθηκε με μεράκι, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τα πιο ειδυλλιακά σαββατοκύριακα. Το γραφικό χωριό του Πηλίου, με την πλατεία με τις φλαμουριές και το ρομαντικό φθινοπωρινό σκηνικό που πλαισιώνει τον ξενώνα θα αποτελέσει το ιδανικό μέρος για τις πρώτες εξορμήσεις της νέας σεζόν, ενώ ταυτόχρονα η τοποθεσία ενδείκνυται για εκδρομές και εξερεύνηση ολόκληρου του βουνού των Κενταύρων. 

Ο ξενώνας χωρίζεται σε τρία επίπεδα τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική ξύλινη σκάλα. Το κάθε επίπεδο έχει το δικό του κοινόχρηστο σαλόνι, με τηλεόραση, βιβλία και πολλά επιτραπέζια παιχνίδια. Στο ισόγειο βρίσκεται και η αίθουσα πρωινού, όπου καθημερινά από τις 08:30 μέχρι τις 11:00 μπορείτε να απολαύσετε το μπουφέ με σπιτικές μαρμελάδες, μέλι της περιοχής, ζεστά ψωμάκια, κρουασάν, σπιτικά κέικ και πολλές άλλες υπέροχες γεύσεις, συνοδευόμενες από μεγάλη ποικιλία καφέ και τσαγιού.

Αποτελείται από 5 δωμάτια (1 στο ισόγειο, 2 στον Ά όροφο και 2 στον Β΄όροφο), το καθένα με το δικό του στυλ και το δικό του πολυτελές μπάνιο. Είναι ξενώνας ιδανικός για ζευγάρια που επιθυμούν να αποδράσουν από την καθημερινότητα, αλλά προσφέρεται και σαν σπίτι, για μεγαλύτερες παρέες. Με αυτήν την επιλογή, έχετε πρόσβαση και στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα του οικήματος.

Ζήστε τη μαγεία του Πηλίου και ανακαλύψτε το δικό σας μυστικό! Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ και για επικοινωνία και κρατήσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ξενώνα
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v