Κερδίστε τρία πρωτότυπα gadgets από το Ouaou.gr!

Το in2life.gr, σε συνεργασία με τα καταστήματα Ouaou.gr, που διαθέτουν gadgets και πρωτότυπα δώρα, χαρίζει στους αναγνώστες του τρία ευφάνταστα προϊόντα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.
Κερδίστε τρία πρωτότυπα gadgets από το Ouaou.gr!
Οι τυχεροί που κερδίζουν τα gadgets από το Ouaou.gr είναι οι: Ανδρομάχη Μουρτζούχου, Αλέξανδρος Τζαβάρας, Ευαγγελία ΘωμόγλουΣας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Το Ouaou.gr, είτε μέσω της διαδικτυακής σελίδας του, είτε μέσα από τα φυσικά του καταστήματα, μας προμηθεύει με… εμπνευσμένες δόσεις τεχνολογίας, καθώς διαθέτει  πρωτότυπα gadgets και ευφάνταστες ιδέες για δώρα.

Τρία από αυτά τα gadgets, λοιπόν, κάνει δώρο το in2life στους αναγνώστες του, σε συνεργασία με το Ouaou.gr, που… «φωτίζουν» κάθε γούστο, είτε έχετε οικολογική συνείδηση, είτε βρίσκεστε σε πιο kinky διάθεση, είτε πιο χιουμοριστική.

Τα τρία gadgets που προσφέρει το Ouaou.gr είναι τα εξής:



*Οικολογικό ανεμοφωτιστικό


Πρόκειται για ένα οικολογικό εξωτερικό διακοσμητικό φως, το οποίο έχει ελικοειδή μορφή και παίρνει ενέργεια μόνο από τον άνεμο. Δεν έχει καμία απολύτως ανάγκη από άλλες πηγές ενέργειας. Είναι το Firewinder και είναι απίστευτα κουλ - με αυτό το ονόμα δεν θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι διαφορετικό άλλωστε! 






*Φωτιστικό… γόβα στιλέτο

Με διαστάσεις 46 x 30 x 15 cm πρόκειται για ένα από τα πιο εκκεντρικά φωτιστικά που έχετε δει! Μία κόκκινη γόβα στιλέτο - που θυμίζει έντονα κάτι από Marylin - φιλοξενεί μία λάμπα! Ένα ξεχωριστό στολίδι για όλους εσάς που τα κλασικά φωτιστικά δεν σας λένε πια τίποτα... 






*Επιτραπέζιο ρολόι

Πρόκειται για ένα ακόμη πρωτότυπο επιτραπέζιο ρολόι, το Βis – Blop. Διατίθεται σε μαύρο και λευκό, με σχέδιό του ένα εφέ λιωσίματος. Ποιος είπε ότι μόνο τα κεριά λιώνουν; Φανταστείτε ένα "λιωμένο" ρολόι πάνω στο τραπέζι σας... 

Η παραλαβή των προϊόντων θα γίνει από το κατάστημα Ouaou εντός του σταθμού μετρό Συγγρού-Φιξ κατόπιν επικοινωνίας των νικητών στο 210-6930526.

Λίγα λόγια για το Ouaou.gr

Το Ouaou.gr αποτελεί το μεγαλύτερο κατάστημα και σημείο αναφοράς για τα πιο hot gadgets και τα πιο πρωτότυπα δώρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Είτε από την ηλεκτρονική του διεύθυνση, είτε σε ένα από τα 5 παραδοσιακά καταστήματα μπορείτε να αποκτήσετε εντυπωσιακά και πρακτικά προϊόντα σε μοναδικές τιμές.

Στόχος του Ouaou.gr είναι η εύρεση και η εισαγωγή έξυπνων και χρηστικών αντικειμένων όπως ρολόγια, t-shirt, παιχνίδια, είδη διακόσμησης, πρωτότυπες ηλεκτρονικές συσκευές, φωτιστικά, είδη γραφείου, και γενικότερα ό, τι κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και πολύχρωμη. Φιλοσοφία του Ouaou.gr είναι τα προϊόντα που διαθέτει να συμβαδίζουν με την τελευταία λέξη της μόδας σε gadgets, σε ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v