Γεια σου Αθήνα: Σήμερα τα αποκαλυπτήρια

Κορυφώνονται σήμερα Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις 2.00 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος οι εκδηλώσεις του Γειά σου Αθήνα, μετά από τέσσερεις ημέρες γεμάτες ενθουσιασμό και εκπλήξεις.
Γεια σου Αθήνα: Σήμερα τα αποκαλυπτήρια
Κορυφώνονται σήμερα Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις 2.00 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα οι εκδηλώσεις του Γειά σου Αθήνα. Μετά από τέσσερεις ημέρες γεμάτες ενθουσιασμό και εκπλήξεις, με το κοινό, εκατοντάδες ανθρώπους της διπλανής πόρτας αλλά και δημοφιλείς καλλιτέχνες, να συρρέουν στο περίπτερο του Γεια σου Αθήνα και να μας αυτοσυστήνονται στέλνοντας παράλληλα τα πιο θερμά και γεμάτα αισιοδοξία και χιούμορ μηνύματά τους για την πόλη μας, ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά.

Σήμερα το μεσημέρι στις 2.00 η ώρα ακριβώς και στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης στην οποία είναι όλος ο κόσμος καλεσμένος θα γίνει η μεγάλη αποκάλυψη. Μέσα σε γιορταστικό κλίμα και παρουσία ιδιαίτερα δημοφιλούς καλλιτέχνη θα μάθουμε ποιος μας υπόσχεται ένα νέο τρόπο επικοινωνίας και θα ξαναζήσουμε τις καλύτερες στιγμές των τεσσάρων ημερών που περάσαμε όλοι μαζί, εκεί, στο περίπτερο του Γεια σου Αθήνα στην πλατεία Συντάγματος. Να είστε όλοι εκεί!

Στο link η δήλωση του Παναγιώτη Μπουγιούρη στο ‘Γειά σου Αθήνα’
http://geiasouathina.gr/vdo.asp?id=147

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v