Be Seen: Οπτικά-μπουτίκ για τα μάτια σας μόνο

Πενήντα χρόνια πείρας και επιτυχίας, έχουν οδηγήσει τα καταστήματα οπτικών Be Seen στην κορυφή της αγοράς και ξεχωρίζουν, όχι μόνο για τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους, αλλά και για την αποκλειστικά διάθεση πολυτελών γυαλιών από οίκους όπως οι alain mikli και Chrome Hearts.
Be Seen: Οπτικά-μπουτίκ για τα μάτια σας μόνο
Τα καταστήματα οπτικών Be Seen αποτελούν την εξέλιξη της οικογενειακής επιχείρησης που βρίσκεται στο χώρο για πάνω από πενήντα χρόνια.

Η συλλογή των Be Seen θεωρείται από τις πιο πλούσιες της αγοράς ενώ σίγουρα είναι η κορυφαία σε ιδιαίτερα γυαλιά. Βασικό στοιχείο τους είναι η διάθεσή να προσφέρουν συλλογές που δεν υπάρχουν σε άλλα καταστήματα του χώρου.

Γιατί τα γυαλιά εδώ αποτελούν βασικό αξεσουάρ πέρα από χρηστικό αντικείμενο.

Σε αυτή τη φιλοσοφία σχεδιαστές όπως ο alain mikli και η εταιρία Chrome Hearts βρίσκουν στα Be Seen δικό τους χώρο. Πρόκειται, άλλωστε, για δύο κορυφαίους οίκους στον χώρο των αξεσουάρ και δη των γυαλιών ηλίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο alain mikli, από το 1978 έως σήμερα, δημιουργεί με πάθος για να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα μάτια του ανθρώπου. Τα γυαλιά του δεν είναι μόνο «για να βλέπεις, αλλά και για να τα βλέπεις», σύμφωνα με την φιλοσοφία του, αφού συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την παράδοση και την τελειότητα: παραδοσιακά υλικά, σχολαστική παραγωγή και ασυναγώνιστη άνεση χάρη στο πατενταρισμένο σύστημά του. Τα γυαλιά του είναι φυσικά χειροποίητα και δημιουργούνται από τον ίδιο και μία εξειδικευμένη ομάδα τεχνιτών στο αποκλειστικό του εργαστήριο στο Παρίσι. Και είναι πραγματικά ξεχωριστά: Από τα 300 ζευγάρια που παράγονται κάθε χρόνο, επιλέγονται μόνο τα πλέον άριστα για να διατεθούν στην αγορά. Θα διαπιστώσετε, μάλιστα, πως από αυτά διακρίνονται αυτά σε απόχρωση Passion Rouge, που είναι και το σήμα κατατεθέν του alain mikli. Φορώντας alain mikli, λοιπόν, φοράτε ουσιαστικά ένα έργο τέχνης.

Δέκα χρόνια νεώτερη, από την άλλη, η εταιρία Chrome Hearts ξεκίνησε ως πολυτελής φίρμα δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ, όμως σύντομα εξελίχθηκε σε ένα brand διεθνούς lifestyle, ενσωματώνοντας στα κλασικά σχέδιά της την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που η εταιρία βραβεύθηκε με την διεθνή διάκριση «Accessories Designer of the Year». Ως προς την σειρά γυαλιών ηλίου, συγκεκριμένα, πρόκειται αναμφισβήτητα για μία από τις πιο πρωτοποριακές που δημιουργήθηκαν ποτέ. Με την χρήση εξωτικό υλικών και καινοτόμων σχεδίων, αυτή η πολυτελής συλλογή, που σχεδιάζεται, δημιουργείται και παράγεται αποκλειστικά από το Optical Shop του Aspen, έχει κυριολεκτικά φέρει την επανάσταση στην αγορά των οπτικών σήμερα. Πρόκειται, άλλωστε, για την πιο ακριβή σειρά γυαλιών, αφού περιλαμβάνει μακροχρόνια δημιουργία, με έμφαση στην λεπτομέρεια και χρήση μόνο των καλύτερων και πιο σπάνιων υλικών. Τα γυαλιά ηλίου Chrome Hearts, λοιπόν, αποτελούν ουσιαστικά μία επένδυση ζωής, έναν θησαυρό για τα μάτια σας μόνο. Και θα τα βρείτε αποκλειστικά στα οπτικά Be Seen.

Οι υπηρεσίες, όμως, στα οπτικά Be Seen, δεν σταματούν εδώ, αφού ταυτόχρονα τα πιο σύγχρονα μηχανήματα διάθλασης, λήψης οφθαλμικών κέντρων και κοπής εξασφαλίζουν την πλέον άριστη εκτέλεση συνταγών.

Το δε τμήμα φακών επαφής διαθέτει ολοκληρωμένη συλλογή των κορυφαίων εταιριών του χώρου σε ασυναγώνιστες τιμές. Ενώ, οι απαιτούμενες μετρήσεις και τα δείγματα παρέχονται δωρεάν.

Τα Be Seen διαθέτουν σήμερα τρία καταστήματα:
Κολωνάκι: Ακαδημίας 44 & Σίνα τηλ. 21036004
Κηφισιά: Αργυροπούλου 2 τηλ. 2108015962

Χαλάνδρι: Αγ.Παρασκευής 34 τηλ. 2106811478

Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα Be Seen θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.beseen.gr.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v