Superfast Racing: Μεγάλη διάκριση στο Posidonia Cup 2008

Τη δεύτερη θέση στον ιστιοπλοϊκό αγώνα «Posidonia Cup» που διεξήχθη στις 30 Μαΐου κατέκτησε η ελληνική ομάδα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης του Ν.Ο. Καλαμακίου με το σκάφος Superfast Racing και χορηγό τη Superfast Ferries.
Superfast Racing: Μεγάλη διάκριση στο Posidonia Cup 2008
Η κορυφαία ελληνική ομάδα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης του Ν.Ο. Καλαμακίου με το σκάφος Superfast Racing και χορηγό τη Superfast Ferries, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον ιστιοπλοϊκό αγώνα «Posidonia Cup» στις 30 Μαΐου 2008. Το «Posidonia Cup» είναι ένας αγώνας που γίνεται κάθε δύο χρόνια, με αφορμή τη μεγάλη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια» και τον οποίο διοργανώνει ο Π.Ο.Ι.Α.Θ. (Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης).

Στο «Posidonia Cup» συμμετείχαν 64 σκάφη με πληρώματα που, συνολικά, προσεγγίζουν τα 600 άτομα. Ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, κύριος Παναγιώτης Καμμένος, ήταν παρών στην τελετή απονομής και συνεχάρη τα πληρώματα και τους διοργανωτές.

Φέτος συγχορηγoί του σκάφους Superfast Racing είναι η Marfin Egnatia Bank με την ΕΚΟ ΑΒEΕ. Το Superfast Racing θα αγωνιστεί επίσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το Ράλλυ Αιγαίο αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που φέτος θα διεξαχθεί στην Ελλάδα.

H Superfast Ferries είναι μέλος της Attica Group και δραστηριοποιείται μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας και Βελγίου-Σκωτίας, με ένα στόλο 5 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων. Η Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των θυγατρικών της εταιριών Superfast Ferries και Blue Star Ferries που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πληροφορίες για τον αγώνα θα βρείτε στο http://www.posidoniacup.horc.gr/ και στο www.optimumsailing.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v