EasyCruise: Προσιτές κρουαζιέρες στη Ριβιέρα

Εβδομαδιαίες αποδράσεις στην Ιταλική και Γαλλική Ριβιέρα, σε τιμές που ξεκινούν από 275 ευρώ το άτομο προσφέρει η easyCruise έως και τις 23 Οκτωβρίου 2006. Αποδράστε στη Νίκαια, τις Κάννες, το Μονακό και το St. Tropez για μία ολόκληρη εβδομάδα, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία και τις ασυναγώνιστες τιμές της easyCruise.
EasyCruise: Προσιτές κρουαζιέρες στη Ριβιέρα

Αν μέχρι σήμερα πιστεύατε ότι οι διακοπές στο St. Tropez και το Monaco δεν είναι για το δικό σας πορτοφόλι, ετοιμαστείτε να αλλάξετε γνώμη.

Η easyCruise σας ταξιδεύει στα στέκια των διάσημων για μια ολόκληρη εβδομάδα, με κόστος που ξεκινά από 275 ευρώ το άτομο, για διανυκτέρευση σε δίκλινη καμπίνα. Αρκεί να εκμεταλλευτείτε τη νέα της προσφορά και να κάνετε τις κρατήσεις σας μέχρι τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου, μέσα από το www.easycruise.com.

Η διαδικασία είναι απλή:

- Μπείτε στο www.easycruise.com,

- Κάντε click στο ”enter promotional code” στην κορυφή της σελίδας

- Χρησιμοποιήστε τον κωδικό ”weekaway1” και ακολουθήστε τις οδηγίες για να κάνετε την κράτησή σας.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι και τις 31 Ιουλίου και για κρουαζιέρες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 23 οκτωβρίου 2006.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διαμονή σας στο πλοίο easyCruiseOne για τουλάχιστον 7 νύχτες, ενώ δεν υπάρχει περιορισμός ως προς το λιμάνι που θα επιλέξετε για να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας.

Οι τιμές ξεκινούν από € 275 το άτομο και περιλαμβάνουν τη διαμονή σας σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα, τη χρήση γυμναστηρίου και του Jacuzzi που υπάρχει στο κατάστρωμα του πλοίου.

Κάντε σήμερα τις κρατήσεις σας και ζήστε μια εβδομάδα που δε μοιάζει με άλλη σε μερικούς από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ριβιέρας – τη Νίκαια, τις Κάννες, το St. Tropez, το Monaco, τη Γένοβα, το Portofino και την Imperia.

Το πλοίο της easyCruise φτάνει σε κάθε λιμάνι το μεσημέρι και μένει εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε το χρόνο σας εκτός πλοίου, όπως εσείς θέλετε: να κολυμπήσετε στις παραλίες της περιοχής, να δείτε τα αξιοθέατα, να κάνετε τα ψώνια σας και βέβαια, να διασκεδάσετε στα κοσμοπολίτικα bars και clubs της Ριβιέρας μέχρι το επόμενο πρωί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v