Βίντεο σοκ από το χτύπημα στο Παρίσι (σκληρές σκηνές)

Δείτε το video που διέρρευσε από το χτύπημα ενός εκ των τρομοκρατών σε γαλλικό εστιατόριο, όπου εισέβαλλε με Καλάσνικοφ. Προσοχή: Περιέχει σκληρές εικόνες.
Βίντεο σοκ από το χτύπημα στο Παρίσι (σκληρές σκηνές)
Οπτικό υλικό από τα τρομοκρατικά χτυπήματα της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι διέρρευσε στο διαδίκτυο από την Daily Mail, και δείχνει τζιχαντιστή να εισβάλει σε γαλλικό εστιατόριο με Καλάσνικοφ και να σπέρνει τον πανικό γαζώνοντας το μαγαζί με σφαίρες.

Στο σκληρό video, φαίνεται, κατά πάσα πιθανότητα, ο καταζητούμενος από τις Αρχές, Σαλάχ Αμπντεσλάμ, που μπαίνει στο εστιατόριο και δολοφονεί εν ψυχρώ τους θαμώνες. Μπορείτε να δείτε επίσης τη γυναίκα που επιχειρεί να πυροβολήσει σχεδόν εξ επαφής αλλά εκείνη γλιτώνει όταν το όπλο του μπλοκάρει.

Σε ένα σημείο του video «λάμπει» η αλληλεγγύη των θυμάτων, αφού η 20χρονη σερβιτόρα του εστιατορίου σκύβει πίσω από τον πάγκο και αγκαλιάζει μια μεγαλύτερη, τραυματισμένη γυναίκα για να την προστατεύσει.

Οι τελευταίες διαρροές μαρτυρούν πως ο καταζητούμενος τρομοκράτης του video σκοτώθηκε σε μία από τις επιδρομές της αστυνομίας για την σύλληψη των δραστών.

Δείτε το video (με δική σας ευθύνη) εδώ:


Πηγή: Daily Mail
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v