Star Wars: Ο μύθος συνεχίζεται – τι περιμένουμε

Η «Δύναμη Ξυπνά» στο 7ο επεισόδιο του Πολέμου των Άστρων και τα δύο πρώτα trailer μας δίνουν μια πρώτη εικόνα για το τι θα απολαύσουμε τον Δεκέμβριο.
Star Wars: Ο μύθος συνεχίζεται – τι περιμένουμε
Τριάντα και κάτι χρόνια μετά την «Επιστροφή των Τζεντάι» η φωνή του Χαν Σόλο (Χάρισον Φορντ) ήχησε ξανά στα αυτιά μας μέσα από το νέο trailer του έβδομου επεισοδίου του Πολέμου των Άστρων. «Τσιούι είμαστε σπίτι!» αναφωνεί προς τον τριχωτό Τσουμπάκα στο τέλος του teaser.

Η θρυλική σειρά, η οποία πλέον «ανήκει» στη Disney, επιστρέφει με ολοκαίνουργια ταινία, η οποία θα προβληθεί στις κινηματογράφους στις 18 Δεκεμβρίου. Ο σκηνοθέτης, Τζέι Τζέι Άμπραμς κρατά τα χαρτιά του κλειστά, όσον αφορά την υπόθεση της ταινίας. Όμως από τα πρώτα δύο trailer μπορούμε να έχουμε μια πρώτη εικόνα για το τι θα δούμε στη μεγάλη οθόνη τον επόμενο χειμώνα.

Στο πρώτο trailer, είδαμε τους stormtroopers, τους στρατιώτες δηλαδή της «Αυτοκρατορίας», το θρυλικό σκάφος του Χαν Σόλο Millenium Falcon και νέους χαρακτήρες τους οποίους υποδύονται ο Τζον Μπογιέγκα (Φιν, ένας stormtrooper) και ο Όσκαρ Άιζακ (Πόου Ντάμερον, ο «καλύτερος πιλότος του Γαλαξία», όπως τον χαρακτήρισε ο ίδιος). Είδαμε επίσης τον αντικαταστάτη(;) του θρυλικού ρομπότ R2D2 με όνομα BB8, αλλά και μια γυναικεία παρουσία, εκείνη της Νταίζη Ρίντλεϊ στον ρόλο της Ρέι μιας δυναμικής μαχήτριας. Παράλληλα, έκανε την εμφάνισή του ο νέος «κακός», ο σκοτεινός Κιλο Ρεν, κραδαίνοντας ένα εντυπωσιακό φωτόσπαθο σε σχήμα σταυρού.


Στο δεύτερο teaser trailer, βλέπουμε ένα κατεστραμμένο σκάφος Destroyer στη μέση της ερήμου, το φάντασμα(;) του νεκρού Darth Vader, ένα φωτόσπαθο να παραδίδεται από τα χέρια του Λουκ Σκάιγουόκερ στην αδερφή του Λία, κι άλλους Stormtroopers και τον νέο «κακό» Κίλο Ρεν σε κοντινότερο πλάνο. Το trailer κλείνει με το δίδυμο Τσουμπάκα – Χαν Σόλο.



Αυτά μέχρι στιγμής θέλουν να ξέρουμε για την επερχόμενη ταινία τα studio της Disney, όμως εμείς δε χρειάζεται να κάτσουμε με… σβηστά φωτόσπαθα μέχρι τον χειμώνα. Έχουμε την ευκαιρία να ξαναζήσουμε τις μαγικές στιγμές της θρυλικής σειράς στα κανάλια Novacinema αποκλειστικά μέσα από τo κανάλι Nova Star Wars HD, το οποίο θα λειτουργεί από τις 4 Μαΐου και θα προβάλλει τις έξι επικές ταινίες του Τζορτζ Λούκας μαζί με πλούσιο υλικό από τα γυρίσματα. Παράλληλα, θα έχουμε τη δυνατότητα χάρη στον αποκωδικοποιητή Novabox+ να γράψουμε τις ταινίες και να τις απολαύσουμε όποτε θέλουμε και όσες φορές θέλουμε και να κάνουμε τη δική μας ταινιοθήκη StarWars.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v