Χαϊκάλης-Λιγνάδης για την κόντρα Ρουβά-Διαβάτη

Ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Δημήτρης Λιγνάδης εξέφρασαν τις απόψεις τους για την κόντρα Σάκη Ρουβά – Χρυσούλας Διαβάτη. Διαβάστε τι είπαν.
Χαϊκάλης-Λιγνάδης για την κόντρα Ρουβά-Διαβάτη
Η βράβευση του Σάκη Ρουβά με το βραβείο Κουν προκάλεσε προ ολίγων ημερών την έντονη αντίδραση της Χρυσούλας Διαβάτη, η οποία αρνήθηκε τιμητικό βραβείο στην ίδια διοργάνωση και μίλησε για «Αστυνομία Θεάτρου».

«Τα τελευταία χρόνια στο θέατρο έχει τελειώσει η αξιοκρατία, αφού όλοι γίνανε το ίδιο. Όσοι γίνανε ηθοποιοί θα πρέπει να ξέρουν τι κουβαλάει αυτή η λέξη: πόνο, μόχθο και θείο ταλέντο. Παρ'όλα αυτά εδώ γίνεται της κακομοίρας...», είχε δηλώσει η ηθοποιός με τον Σάκη Ρουβά να απαντά «ότι καμία 'αστυνομία θεάτρου' δεν μπορεί να με σταματήσει να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου».

Θέση στην κόντρα των δύο πήρε ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης, λέγοντας στον Βήμα FM: «Η κυρία Διαβάτη έχει απόλυτο δίκιο. Και λίγα είπε. Δεν μπορεί να κρίνονται κάποιοι άνθρωποι και να απολαμβάνουν τιμών, όταν δεν υπάρχει ανάλογη παιδεία, επειδή κάποιοι προφασίστηκαν ανεπίσημα –και όχι επίσημα, σε μια παράσταση σε θέατρο– ότι σε μια ιδιωτική παράσταση έπαιξε τον Διόνυσο».

Από την πλευρά του, ο σκηνοθέτης της παράστασης «Βάκχες» Δημήτρης Λιγνάδης, για την οποία βραβεύτηκε ο Σάκης Ρουβάς, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει: ««Προσπερνώ τα... ιλαροτραγικά παρεπόμενα της βραβεύσεως του Ρουβά (τη "γνώμη" μου για εκείνον την εξέφρασα δυο χρόνια πίσω, επιλέγοντάς τον να παίξει ΑΥΤΟΝ το Διόνυσο, σε ΑΥΤΕΣ τις "Βάκχες"-όπως έχω επιλέξει άλλους, αλλιώς, σε άλλες δουλειές μου). Βρίσκω, όμως, πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση για Αστυνομία θεάτρου!

Μήπως γνωρίζει κανείς ποιοι και πόσοι θα την απαρτίζουν, τι προσόντα και εφόδια απαιτούνται και πότε γίνονται οι αιτήσεις; Γιατί σκέφτομαι, σε μια βδομάδα, με το που θα ανεβάσω το "Κρίμα που είναι πόρνη", στο Εθνικό -εαν, φυσικά, δεν έχω φυλακισθεί από εκείνη ως τοτε- να ενταχθώ στο δυναμικό της και να ξεκινήσω καλλιτεχνικές επιχειρήσεις "Σκούπα"(με φαράσι και τσόκαρα)!».

Ποια είναι η γνώμη σας για την βράβευση του Σάκη Ρουβά με το βραβείο Κουν; Συμφωνείτε ή όχι με την Χρυσούλα Διαβάτη;

Ν.Γ.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v