10 γυναικεία μυστικά για το σεξ

Κρυφές επιθυμίες και ανομολόγητες φαντασιώσεις που κάθε γυναίκα θα ήθελε να ξέρετε… αλλά ντρέπεται να ομολογήσει.
10 γυναικεία μυστικά για το σεξ
Δεν ξέρουμε αν θα σας εκπλήξουμε, αλλά οι περισσότερες γυναίκες είναι πρόθυμες –αν ερωτηθούν– να αποκαλύψουν κρυφές επιθυμίες και ανομολόγητες φαντασιώσεις σε αγνώστους (για παράδειγμα, σε ανθρώπους που κάνουν μια δημοσκόπηση) πολύ περισσότερο απ’ όσο θα ήταν πρόθυμες να τις περιγράψουν στον σύντροφό τους. Για του λόγου το αληθές, το BuzzFeed ζήτησε από τις αναγνώστριές του να «ομολογήσουν» μυστικά για το σεξ που θα ήθελαν ο παρτενέρ τους να γνωρίζει –αλλά δεν τολμούν να του τα πουν. Ιδού δέκα από αυτά, σε πρώτο πρόσωπο.

«Το να φιλάς το αυτί μου μερικές φορές είναι απίστευτα ερεθιστικό. Ένας συγκλονιστικός συνδυασμός δύο αισθήσεων, της ακοής και της αφής».

«Μην φέρεσαι λες και το σεξ είναι κάτι που πρέπει να με ‘καταφέρεις’ να κάνω. Και στους δυο μας αρέσει, και μάλιστα υπάρχει πιθανότητα να είμαι πιο ‘εκκεντρική’ στα γούστα μου από εσένα. Όταν δεις αυτή την πλευρά, μη με κάνεις να νιώσω άσχημα».

«Θα ήθελα να το δοκιμάσουμε ενώ έχω περίοδο. Αηδία, ξέρω».

«Είναι κάποιες φορές που δεν χρειάζεται να φτάσω σε οργασμό για να νιώσω ικανοποιημένη/ χαρούμενη».

«Θα ήθελα να δοκιμάσω καινούρια πράγματα, όπως το άγριο σεξ ή το BDSM, αλλά δεν ξέρω πώς να σ’ το πω».

«Αυτό που με ξυπνάς (με χάδια, φιλιά, τριψίματα και τέτοια) για να κάνουμε σεξ, και όλοι λένε ότι είναι απίστευτα ερεθιστικό; Μεγάλος μύθος».

«Τι συμβαίνει επιτέλους με τους άντρες και την ατμόσφαιρα; Άναψε ένα καταραμένο κερί μια φορά στις τόσες, δεν θα πάθεις τίποτα».

«Θα ήθελα περισσότερη λεκτική επικοινωνία κατά τη διάρκεια του σεξ. Απλά μου είναι άβολο να την ξεκινήσω».

«Οι αγκαλίτσες είναι το αμέσως καλύτερο πράγμα μετά τον οργασμό. Σίγουρα, ο οργασμός είναι καλύτερος. Αλλά και οι αγκαλίτσες είναι τέλειες».

«Δώσε χρόνο στα προκαταρκτικά. Μίλα μου βρώμικα. Τράβα τα μαλλιά μου. Μίλα μου για κάτι που σου αρέσει στο σώμα μου».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v