EKT: Βγάλτε σέλφι με το νέο 10ευρω και κερδίστε iPad!

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο ένα iPad, και περιμένει τις selfies μας με το νέο 10ευρω.
EKT: Βγάλτε σέλφι με το νέο 10ευρω και κερδίστε iPad!
Δεν της το είχαμε για τέτοια εξωστρέφεια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου χαρτονομίσματος των 10 ευρώ, διοργανώνει διαγωνισμό («εξοικείωσης» όπως τον αποκαλεί) και μας καλεί να βγάλουμε μια selfie με το καινούριο χαρτονόμισμα για να κερδίσουμε ένα ipad.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι ενήλικες κάτοικοι της ζώνης του ευρώ που διαθέτουν δημόσιο (public) λογαριασμό στο Instagram ή το Twitter. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να συμμετάσχετε είναι να ανεβάσετε την selfie σας με hashtag #mynew10 στο Instagram ή το Twitter και να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Είναι σημαντικό η φωτογραφία να είναι όντως selfie, να απεικονίζει δηλαδή μόνο εσάς και να την έχετε τραβήξει μόνοι σας. Το αν θα αναγνωρίζεται ή όχι το πρόσωπό σας δεν έχει σημασία.

Ο λογαριασμός θα λήξει στις 30 Οκτωβρίου, και η κλήρωση που θα γίνει τότε θα αναδείξει εκατό νικητές. Οι πέντε από αυτούς θα κερδίσουν από ένα iPad mini αξίας 599€ και οι υπόλοιποι 95 από ένα καινούριο τραπεζογραμμάτιο των 10€ σε ακρυλική θήκη, αξίας 20€.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v