Τα «Φιλαράκια» γιορτάζουν την 20η τους επέτειο

Η Warner Brothers και ο Jimmy Kimmel ξαναζωντανεύουν στη μνήμη των fans την θρυλική σειρά «Friends» με αφορμή την 20η επέτειό της.
Τα «Φιλαράκια» γιορτάζουν την 20η τους επέτειο
Με αφορμή την 20η επέτειο της αγαπημένης σειράς, ο Jimmy Kimmel, φανατικός οπαδός της σειράς «Friends», ξαναφέρνει στη σκηνή τους θρυλικούς πρωταγωνιστές, γράφοντας ένα δικό του επεισόδιο. Το αποτέλεσμα της «συνεργασίας» του Kimmel με τις τρεις φίλες της γνωστής παρέας, την Τζένιφερ Άνιστον, την Κόρτνεϊ Κοξ και την Λίζα Κούντροου, μπορείτε να απολαύσετε στο βίντεο παρακάτω:
 


Σαν να μην έφτανε αυτό, μέσα στον Σεπτέμβριο προς μεγάλη χαρά των λατρών της σειράς, ανοίγει η ομώνυμη καφετέρια, το Central Perk, στο Σόχο της Νέας Υόρκης, που αποτελεί ένα ακριβές αντίγραφο του αγαπημένου καφέ των χαρακτήρων. Η καφετέρια σχεδιάστηκε από την Warner Brothers και θα λειτουργήσει από τις 17 Σεπτεμβρίου έως και τις 18 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα πραγματοποιούνται διαγωνισμοί και παραστάσεις – φόροι τιμής στα τραγούδια της Φοίβης. Και φυσικά, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να καθίσουν στον αυθεντικό πορτοκαλί καναπέ, στον οποίο οι ηθοποιοί γύρισαν αμέτρητες σκηνές.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v