Για 800€ έγινε η διπλή δολοφονία στη Μάνη

Στις αρχές παραδόθηκε και δεύτερος 19χρονος που ομολόγησε την διπλή δολοφονία στη Μάνη. Μάθετε τις τραγικές λεπτομέρειες του εγκλήματος που έγινε για μόλις 800€.
Για 800€ έγινε η διπλή δολοφονία στη Μάνη
Για χρηματικές διαφορές της τάξης των 800€ έγινε το διπλό έγκλημα στην Μεσσηνία, σύμφωνα με την ομολογία του δεύτερου υπόπτου ο οποίος παραδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης στις αρχές.

Συγκεκριμένα, μετά την σύλληψη ενός 19χρονου την Τετάρτη, ένας δεύτερος συνομήλικός του, τον οποίο ήδη υποψιαζόταν η Αστυνομία, παραδόθηκε συνοδεία δικηγόρου αργά την Τετάρτη στις αρχές, και φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του.

Τα κίνητρα της δολοφονίας, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει ομολογήσει, ήταν μια παραγγελία αναβολικών που δεν τους παρέδωσαν ποτέ τα δύο θύματα, κάτι που δημιούργησε μεταξύ τους οικονομική διαφορά 800€. Οι αρχές δεν αποκλείουν να υπάρχει και τρίτος δράστης.

Οι δράστες, όπως όλα δείχνουν, έστησαν ενέδρα στα δύο θύματα σε ραντεβού που τους είχαν δώσει και τους πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο σχεδόν εξ επαφής. Οι δύο νεαροί, τα σώματα των οποίων βρέθηκαν διάτρητα, είχαν φύγει από κέντρο διασκέδασης της Καρδαμύλης το προηγούμενο βράδυ, λέγοντας στις κοπέλες τους πως πρέπει να διευθετήσουν μια δουλειά. Οι δράστες, αφού τους δολοφόνησαν, τους μετέφεραν σε φαράγγι της περιοχής στην Λίμνα της δυτικής Μάνης.

Η προανάκριση για την συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v